Už máte novou Maminku?

Iva Endrychová 23.  6.  2016
Nové číslo oblíbeného časopisu Maminka je celé věnováno letním radovánkám s dětmi. Pokud miminko teprve čekáte, uvítáte tipy, jak nastávající horka přežít s bříškem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pár dní po oficiálním letním dni vychází nová Maminka v letních barvách pod vedením nové šéfredaktorky Alice Rossi. Na co se můžete těšit?

Na titulní stránce najdete tvář Mariky Šoposké a uvnitř čísla se naší redaktorce svěřila s tím, jak vnímá mateřství a jak se to dá skloubit spolu s náročnou prací herečky.

K létu patří grilování a v tomto čísle najdete tipy na dobroty, které ocení i děti. 

Tématem měsíce je mateřský guru. Zní to divně, ale každá matka potřebuje někoho, komu volá, když si neví rady s kojením, s dětmi, sama se sebou... Komu jste volala vy?

V dnešní době se stalo moderní mít tátu u porodu. Jenže není to tak černobílé, stává se, že tatínek je na porodním sále přítěží. Pokud si však myslíte, že se to bez něj neobejde a váš partner to odmítá, poradíme vám, jak se s tím vyrovnat.

A máme pro vás i několik tipů, jak zvládnou bolestivé kojení.

Ty, které čeká léto dva v jednom (jako mě :o) určitě potěší tipy na to, jak si ve vedrech ulevit a čím se osvěžit. Nechybí ani rady jak si správně užívat letních radovánek už s dětmi.

Takže už na nic nečekejte a skočte si do stánku pro novou Maminku.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Téma měsíce, Šoposké, Alice Rossi, Máť, Grilování, Guru