Maminka.czSlavní rodiče

Už pěkně kope! Fanoušci zachytili pohyby miminka Meghan a Harryho

Gabriela Kolinová 7.  2.  2019
Miminko Meghan a Harryho, které Britové titulují "Baby Sussex", o sobě dává světu vědět. A to se ještě ani nenarodilo! Na záběru, který náhodou natočili fanoušci královské rodiny, je vidět moment, kdy se vévodkyni Meghan hýbe břicho. Zřejmě dostala pěkný kopanec.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vévodkyně Meghan společně se svým manželem Harrym zavítali v únoru do divadla v Bristolu, kde se zapojili do charitativní akce One25, která pomáhá ženám, aby se vymanily z pouliční sexuální práce, závislostí a dalších životních problémů. 

Fotografové i fanoušci slavný pár samozřejmě nespustili z očí a zřejmě i natočili moment, kdy miminko Meghan pěkně koplo. Video se objevilo na Instagramu s názvem harry_meghan_updates, který se věnuje právě tomuto páru. Podívat se na něj můžete tady:

Na záběrech je vidět, jak se Meghan, která stojí po boku Harryho a baví se s divadelníky, chytne za své těhotenské bříško a trochu sebou cukne. I výraz ve tváři značí jediné: Miminko už pěkně kope.

Aby ne, Meghan už se přiblížila termínu porodu, který má být na jaře, pravděpodobně v dubnu. Harryho bratr, princ William už má se svou ženou Kate tři potomky. Slavní královští rodiče vychovávají pětiletého George, tříletou Charlotte a ani ne ročního Louise. 

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Meghan nebude mít baby shower! A proč nechtějí s Harrym chůvu?
Vyzkoušeli jsme sirup na posílení imunity s betaglukany. Jak funguje a chutná?
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Pohyb, baby shower, fanoušci, Meghan a Harry, Záchyt, Zac, Vévodkyně, Zach, Moment, Bristol, Záběr, Meghan, Meg, Harry

Video