Maminka.czMaminka roku

Už se to blíží! Kdo bude Maminkou roku 2019? Vyhlášení sledujte živě

redakce 9.  10.  2019
Finalistky soutěže Maminka roku 2019 už znáte, ale vítězka bude jen jedna. Která z maminek titul získá? Troufáme si říct, že to bude velice těžké rozhodování! Už teď si však můžete do kalendáře zapsat datum 15. října, kdy se uskuteční slavnostní vyhlášení. A vy ho můžete sledovat on-line!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Slavnostní vyhlášení soutěže Maminka roku 2019, které proběhne v pražské restauraci SOHO už v úterý 15. října od 19 hodin, můžete sledovat on-line na serveru Blesk.cz a na Facebooku Maminka.cz.

Soutěží se ve třech kategoriích – Maminka podnikatelka, Maminka blogerka a Maminka hrdinka. Každá kategorie bude mít svou vítězku, ovšem Maminka roku 2019 může být jen jedna! 

MEDAILONKY VŠECH FINALISTEK NAJDETE TADY

A kdo zasedne v porotě? Kromě partnerů společností Baby Direct, Answear a Dr.Max a šéfredaktorky časopisu Maminka Alice Rossi i patronky jednotlivých kategorií: Tamara Klusová, Marika Šoposká a Andrea Růžičková. "Rozhodování bude těžké," shodují se všechny ambasadorky. 

V soutěži Maminka roku 2019 ale nerozhodují jen patronky a porota. Ovlivnit pořadí můžete i vy. Staňte se porotcem a pište komentáře k jednotlivým medailonkům. Ta maminka, která bude mít u svého profilu na stránce Maminka roku nejvíc unikátních pozitivních komentářů, dostane v rámci finále hlas navíc, jako za jednoho dalšího člena poroty. 

Maminka roku jde do finále. Kdo zvítězí? Pomozte nám rozhodnout!

Už teď je jisté, že celý program bude stát za to. Večerem bude provázet vtipný Vojtěch Bernatský. Těšit se můžete i na skvělý doprovodný program  včetně hudebního vystoupení Tomáše Kluse.

Kompletní pravidla najdete TADY

Témata: Video, Časopis Maminka, Maminka roku 2019, Maminka blogerka, KDO, Slavnostní vyhlášení, Kalendář, Tomáš Klus, Rozhodování, Vyhlášení, Ambasador, Finalistka, Marika Šoposká, Maminka Alice Rossi, Soho, Vojtěch Bernatský, Facebook Maminka, Baby Direct, Vystoupení, Těžké rozhodování, Blesk, Andrea Růžičková, Finalistka soutěže