Maminka.czJen pro maminku

Užívat si a přitom šetřit. Jde to!

Reklama 7.  9.  2021
Léto končí a do Vánoc je daleko… Čeká nás podzim – období mlh, dešťů a nízkých teplot.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na chvilku nás sice trochu obměkčí „babí léto“, ale to netrvá příliš dlouho. Není třeba si zoufat. Nadcházející podzim si můžeme užít a udělat jej barevnější i přes nepřízeň počasí. Jak? – Nakupovat s využitím slevových kuponů nebo kódů.

Název tohoto článku se může mnohým zdát trochu jako protiřečení – jak si můžu užívat a současně šetřit? Většina z nás má význam slova „užívat si“ spojený s utrácením peněz. Ale utrácet peníze neznamená vždy bezmyšlenkovitě rozhazovat. Zvláště po zkušenostech, které jsme získali v uplynulém roce. Všichni jsme si prošli poměrně náročným obdobím, pro někoho velmi zásadním. Nicméně, spíše než utrácet, jsme začali šetřit. Nebo ještě jinak, začali jsme více přemýšlet o tom, co si koupíme – zda to či ono potřebujeme, nebo jen chceme. Časy se snad lepší, možná si můžeme dovolit kupovat více toho, co chceme. Ale i tak je určitě fajn neukvapovat se a zjistit si, kde nakoupit výhodněji. Kompaktní informace poskytují slevové portály, které shromažďují slevy, slevové kupóny a slevové kódy e-shopů prodávajících na tuzemském internetu. Díky velké nabídce pomohou ušetřit při nákupech nejen praktických (potřebných) věcí, ale také dárků nebo i pěkné dovolené, protože čas od času je potřeba udělat si radost.

Radost pro mnohé z nás představuje právě již zmíněná dovolená  – tu tedy asi úplně nepotřebujeme, na druhou stranu nám ten blížící se podzim zcela jistě velmi zpříjemní. Tak proč ne? V tomto období přelomu léta a podzimu jsou značně oblíbené tak zvané „last minute zájezdy“, jinými slovy zájezdy na poslední chvíli, které se dají pořídit za velmi výhodnou cenu. Stačí si vybrat dle svých představ a požadavků. Jednou z možností může být Blue Style Last Minute.

Občas se stane, že na dovolenou vyrazit nemůžeme, nedovolí nám to čas nebo naše povinnosti. Přesto máme pocit, že bychom si nějakou odměnu zasloužili – pracujeme, staráme se o rodinu… A najednou se objeví kamarádka, která se pochlubí nádherným prstenem. Napadají nás otázky typu „kolik prsten stál a kde na něj vzala, když má tři děti?“. Prsten si vyhlédla a počkala si na slevu. Přes Slevový kód KlenotyAurum pořídila nejen odměnu pro sebe, ale i dárek pro manžela k narozeninám.

Ovšem není klenot jako klenot. Někdo se chlubí prstenem a jiný zase dětmi. Ono, upřímně, vrátíme-li se na začátek článku, následky uplynulého roku nebyly a nejsou pouze negativní, naopak. I když negativita byla v době karantény vlastně pozitivní. Po uplynutí karantény nebyly pozitivní pouze tesy na covid… zasáhla nás vlna babyboomu. A to je dobře, děti jsou naší budoucností a také bohatstvím. Na druhou stranu základní výbavička pro miminko něco stojí. A není to zrovna málo, i když neplánujeme přímo luxus. Samozřejmě, nabízí se možnost koupit kočárek nebo autosedačku z bazaru či od známých, má to však své „ale“. Pomineme-li naši, řekněme, touhu pořídit dítěti věci nové, rozhodně musíme počítat s rizikem v podobě reklamace. Předměty „z druhé ruky“ již ve většině případů nevyreklamujeme.  Při správném plánování však lze náklady na pořízení všech potřebností minimalizovat. Využít můžeme i Slevový kupon FunBaby.

Nakupovat na slevových portálech se vyplácí z mnoha důvodů – na jednom místě máme seznam aktuálních slev, jež nabízí konkrétní e-shopy. Navíc systém funguje velmi jednoduše. Stačí si vyhledat v databázi obchod, v němž budeme nakupovat, a prohlédnout si aktuální akce. Slevové kódy a kupóny se poté buď zkopírují, nebo přepíší do patřičné kolonky v košíku e-shopu. Jinou možností je kliknutí na odkaz, který kupujícího přesměruje přímo do obchodu.

Takže to jde – užíváme si a přitom šetříme. 

Témata: Jen pro maminku, Prezentace klienta, Reklama

Video