Maminka.czSlavní tatínci

V 82 letech pošesté otcem: Módní návrhář Roberto Cavalli přivítal s o 45 let mladší playmate první společné dítě

Dita Mrázková 8.  4.  2023
Italský módní návrhář i ve svém požehnaném věku dokazuje, že otcovství nemá datum spotřeby! Se svou mladou partnerkou se těší z narození syna a nemůže si vynachválit účast u porodu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dvaaosmdesátiletý návrhář slavných, kterého si mimo jiné oblíbila i slavná Češka Ivana Trump, se dokázal prosadit v módním průmyslu i přes nepřízeň osudu. Nikdy se netajil tím, že pochází ze skromných poměrů. Jeho otec byl zastřelen nacisty na konci druhé světové války. Roberto byl v dětství údajně němý. "Neměl jsem lehké dětství. Do osmnácti jsem nemluvil. Ale život ke mně byl laskavý a byl jsem odměněn..."

VIDEO: FOTOGRAF JAN SAUDEK OTCEM V POŽEHNANÉM VĚKU

Návrhář, který miluje zvířecí vzory a který má ve svém módním repertoáru i kolekci pro nejmenší, je duší velký romantik a milovník žen.

Klepněte pro větší obrázek

Z dvou předchozích vztahů má syny Tommasa a Roberta a dcery Cristinu, Rachele a Daniele. Je už také zasloužilým dědečkem. S komentářem "moje nová generace" sdílel na Instagramu momentku se svou dcerou a vnoučaty.

Jeho současná přítelkyně bývalá švédská playmate Sanda Nilsson mu stojí po boku už od jeho druhého rozvodu v roce 2010. Pár spolu začal chodit v roce 2014. O rok později na důkaz toho, že to s o dvě generace mladší ženou myslí vážně, koupil své lásce soukromý ostrov v jejím rodném státě.

Klepněte pro větší obrázek

Dalším důkazem toho, že láska nemá hranic, je i narození dítěte, které pár přivítal na svět před pár týdny. Pro italský magazín Novella 2000 se Roberto bezprostředně po porodu svěřil, že miminku i mamince se daří dobře a že bylo velmi emotivní vidět svého syna hned po narození.

Táta, nebo děda? Čím starší otec, tím vyšší riziko autismu u dítěte, ukázal výzkum
Klepněte pro větší obrázek

Chlapec dostal jméno Giorgio, a to na počest návrhářova otce, který přišel o život, když byly Robertovi čtyři roky.

Témata: Děti, Porod, Slavní tatínci, Životy slavných, Rodina a vztahy, Chování a vztahy, Instagram, Rodiče, Syn, Celebrity, Dcera, Dětství, tatínek, Kariéra, Otec, Otec u porodu, Móda, Otcové, Emoce, Hollywood, módní návrhář, Playmate, Giorgio, Roberto Cavalli, Roberto, Oblečení a móda na Heureka.cz