Maminka.czGalerie

Neprožily těhotenství, přesto jsou hrdými mámami! Těmto slavným kráskám odnosila dítě náhradní matka

Simona Procházková 24.  4.  2022
O náhradním mateřství se v posledních letech hodně diskutuje. Tuto možnost k pořízení vlastního potomka využila celá řada hereckých hvězd a slavných žen. Které celebrity nerodily, a přesto se těší z ratolestí, po kterých tolik toužily?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lucy Liu (53)

Syna Rockwella Lloyda porodila sexy herečce, hvězdě filmu Charlieho andílci nebo seriálu Ally McBealová, náhradní matka v roce 2015. Hollywoodská hvězda, která si své soukromí pečlivě hlídá, to prozradila v rozhovoru pro US Weekly a podle svých slov je jako máma mnohem šťastnější než kdykoli předtím. Tvrdí, že mateřství se nic nevyrovná.

Sarah Jessica Parker (57)

Slavná představitelka Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě se s manželem Matthewem Broderickem pokoušela marně otěhotnět několik let a vyzkoušela i umělé oplodnění. Nakonec se rozhodli pro náhradní matku, která jim odnosila dvojčata – dcery Tabithu a Marion. Dnes je jim už 12 let. Vedle nich mají ještě nejstaršího syna Jamese (19), kterého Sarah porodila sama.

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Jennifer Aniston a Brad Pitt vs Brad a Angelina Jolie

Cameron Diaz (49)

Další sexy kočka z filmu Charlieho andílci dlouho tvrdila, že jí děti nic moc neříkají. Proto když nakonec oznámila, že se ona a její manžel Benji Madden stali rodiči, hodně tím překvapila. Hvězdu nikdo neviděl těhotnou a o porodu chytře mlží, je tedy dost pravděpodobné, že jí dceru Raddix odnosila náhradní matka.

Nicole Kidman (54)

Americko-australská oscarová herečka má čtyři děti. Dceru Isabellu (29) a syna Connora (27) adoptovala společně se svým prvním manželem Tomem Cruisem, dceru Rose porodila v roce 2008 druhému manželovi, zpěvákovi Keithu Urbanovi, a nejmladší dceru Faith Margaret jim o dva roky později odnosila náhradní matka.

Elizabeth Banks (47)

Sympatická herečka má se svým manželem Maxem Handlemanem dva syny Felixe (11) a Magnuse (10), oba jim odnosily a porodily náhradní matky, protože Elizabeth měla problémy s dělohou. Netají se tím, jak moc ji mrzí, že nemohla prožít těhotenství, a celý proces náhradního mateřství byl pro ni velmi psychicky náročný.

Madonna, Demi Moore či Reese Witherspoon na retro fotkách: Která z náctiletých dcer je své matce nejvíce podobná?

Kim Kardashian (41)

Není tajemstvím, že dvě ze čtyř dětí kontroverzní modelky a hvězdy reality show odnosila náhradní matka. Během prvních dvou těhotenství totiž údajně trpěla preeklampsií, což je závažný stav, který se projevuje vysokým krevním tlakem, nevolnostmi a otoky a může ohrožovat život matky i plodu. Kim se podařilo odnosit dvě děti, a to dceru North (8) a syna Sainta (6), dvě další – dcerku Chicago (4) a syna Psalma (2) – už porodila náhradní matka.

Ellen Pompeo (52)

Sympatická hvězda populárního seriálu Chirurgové rovněž využila možnost náhradního mateřství a před sedmi lety se jí tímto způsobem narodila holčička Sienna May Ivery. Starší dceru Stellu porodila herečka v roce 2009 a fakt, že jí druhé dítě odnosila náhradní matka, si přála utajit. S pravdou ven vyšla až nějaký čas po narození dcerky.

Katey Sagal (68)

Kdo by neznal Peggy, manželku prodavače bot Ala Bundy, která kdysi bavila celý svět v seriálu Ženatý se závazky? Její představitelka je maminkou celkem tří dětí, z nichž to nejmladší odnosila náhradní matka. S druhým manželem se nejdříve obrátila na lékaře, jelikož se jim nedařilo počít potomka přirozeně, a nakonec se rozhodli pro tuto cestu. Podařilo se a ve svých 52 letech si Katey pořídila dceru Esme (15). K Jacksonovi (26) a Sarah (27) tak přibyla nejmladší sestřička.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Galerie, Mateřství, Slavné maminky, Rodičovství, Syn, herečka, Matka, Dcera, Maminky ve světě, Kim Kardashian, Reality show, Tom Cruise, Nicole Kidman, Náhradní matka, Sex ve městě, Jennifer Aniston, Brad Pitt, nahradní mateřství, Sarah Jessica Parker, rock, Cameron Diaz, Lucy Liu, Connor