Maminka.czKrása a styl

V jakých plavkách vaše dítě na pláži zaujme

Martina Jankech Sochová 20.  7.  2015
Léto v plném proudu a zajisté trávíte volný čas s dětmi u vody. Podívejte se, v čem budou na koupališti za hvězdy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Už několik dní máme tropické teploty. Děti by se v tyto horké dny nejradši celý den máchaly v koupalištích, přehradách, v moři nebo v bazénu na zahradě.

Jak jsou na tom vaše děti s plavkami? Pokud už ty staré nejsou v nejlepší kondici, popřípadě nám už dítko z nich vyrostlo, nebo máte doma parádnici a touží po nových plavkách? Ppřinášíme vám výběr těch nej... plavek, se kterými své ratolesti vždy zaujmete.

Vybrat si můžete z několika variant... Pro holky najdete v nabídce obchodů  jednodílné plavky, bikiny i tankiny. Pro kluky můžete vybírat z klasického střihu, boxerek nebo šortek. A za připomenutí stojí i koupací komplety s UV filtrem pro celodenní pobyt u vody.

Věčné pruhy 

Tenhle motiv v létě nebude nikdy out. Děti si rády hrají na námořníky a ve fantazii vyplouvají na dobrodružné plavby. A to jsou pak prázdniny, takové jaké mají být - velké dobrodružství!

Klepněte pro větší obrázek

Tropické a květinové vzory 

Neónové barvy v kombinaci s květinovými vzory, letním ovocem a tropickými živočichy, tak to je ten nejžhavější trend tohto léta! A nejen na dětských plavkách.

Klepněte pro větší obrázek

Oblíbenci, co nikdy nezklamou!

Co víc si přát, než plavky s oblíbenou princeznou či hrdinou! Snad jen si dejte pozor, aby to byl hrdina aktuální. Tady je malý tahák. Letos letí Anna a Elsa z Ledového království, Mimoňové či letadla. Pokud ale vaše dítko rádo kouká i na D-éčko, zaručeně mu na tváři vykouzlíte úsměv Doktorkou Plyšákovou, Princeznou Sofií nebo Želvami Ninja. 

Klepněte pro větší obrázek

Sportovní plavky

Plavky z této kategorie už vaše děti nemusí nosit jen na plavecký trénink. V této sezóně jsou považovány za vysoce módní záležitost i tuhle sezónu povýšili na vysoce módní záležitost. Praktické a moderní, co víc si přát?

Klepněte pro větší obrázek

Divočina

Potisky zvířecí kúže na dětských plavkách, to tu asi ještě nebylo a nevypadá to špatně... a ty třásně taky! Udrží se tento trend i příští sezónu, co myslíte?

Klepněte pro větší obrázek

UV filtr

Pokud se chystáte s malým dítětem k moři, tak je určitě nezapomeňte přibalit. Speciální vlákna, která jsou v nich, je ochrání před škodlivými paprsky při celodenním skotačení nejen ve vlnách. 

Klepněte pro větší obrázek

Foto: archiv prodejců

 

Témata: Krása a styl, Dětské oblečení a dětská obuv, Pláž, Moře, Éčko, Vaše dítě, Jak, Mimoň, Vaš, Ledové království, Přehrada, Divočina, Plaz, Letní ovoce, Elsa, Děti, Ninja, Námořník, Jaký, Módní záležitost, Velké dobrodružství, Připomenutí, Celodenní pobyt, Bikiny, Dětská obuv na Heureka.cz