Maminka.czKam s dětmi

V sobotu Pojďte ven s Maminkou

redakce 12.  6.  2014
Zábavné sobotní odpoledne si užijete na pražské Ladronce. Vydavatelství Mladá fronta, které vydává časopisy Maminka, Sluníčko a Mateřídouška vás zve na odpoledne plné her a soutěží v sobotu 14. června 2014 od 12:00 do 17:30 hodin. Přečtěte si, co vás tentokrát čeká.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hlavním programem akce Pojď ven s Maminkou v Areálu volného času Ladronka v Praze 6 je zábavná in-line dětská trasa Křížem krážem Českem s 15 stanovišti. Po absolvování cesty čekají děti v cíli odměny.

Program začíná již ve 12.00 hodin vystoupením klauna Ferdy. Po něm bude následovat spousta soutěží - jmenujme jen hádej profese, správné chování v autě, staň se vizážístkou, staň se sochařem a jaké znáš bylinky a spousta dalších. Vyvrcholením akce bude koncert oblíbené kapely Kašpárek v rohlíku.

V cirkusové škole se děti naučí chodit po laně, tancovat s obručí, balancovat na lávce, žonglovat nebo roztáčet talíře na tyči.

Po celý den bude připraven i bohatý doprovodný program: cirkusový kolotoč, výtvarná dílna, střelnice, bublinková školka, skákací hrady, maskoti Líza a Pupík a malování na obličej.


Připomeňte si, jak to na Ladronce vypadalo minulý rok:

Den plný zábavy, soutěží a rodinné pohody moderuje Jan Musil. Akce se koná pod záštitou starostky MČ Praha 6 Marie Kousalíkové.

Témata: Mateřídouška, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Bublinková, Kašpárek, Sob, Výtvarná dílna, Socha, Ladronka, Střelnice, Hlavní program, Správné chování