Maminka.czPrezentace klienta

V Amazonu proběhla autogramiáda cukráře Maršálka, pro podpis si přišly zástupy fanoušků

Reklama 1.  12.  2022
Známý cukrář Josef Maršálek zavítal do dobrovízského distribučního centra Amazonu, kde proběhla autogramiáda jeho kuchařské knihy. Zaměstnanci měli také možnost ochutnat vyhlášenou bublaninu podle jeho receptu v místní kantýně, které se nakonec rozdalo 3000 kusů. A co víc, tři výherci v interní soutěži měli možnost si s Josefem Maršálkem osobně popovídat nejen o pečení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Během října probíhala v distribučním centru soutěž v pečení a kvízu, do které se zaměstnanci s nadšením zapojovali. Soutěžilo se totiž o kuchařku tohoto cukrářského mistra. „Zájem o kuchařské knihy byl obrovský. Naši zaměstnanci připravili skutečně krásné výtvory. Pekly se muffiny, zdobené perníky, a dokonce i dort s tematikou Amazonu. Sto zaměstnanců jsme odměnili kuchařkou Josefa Maršálka a rozdali jsme celkem tři tisíce bublanin podle jeho receptu,“ říká Noah Zyla, PR manažer společnosti.

V rámci autogramiády si pak zaměstnanci mohli nechat do knížky vepsat osobní věnování.

V distribučním centru Amazonu proběhla autogramiáda Josefa Maršálka

Usměvavý cukrář všechny oslnil

Tři hlavní výherci navíc měli možnost popovídat si s Josefem během osobního rozhovoru, kdy se ho mohli vyptat na vše, co je zajímá. S oblíbeným cukrářem si dali kávu a ochutnali jeho skvělé cukroví. Nejvíce byli zaměstnanci nadšení z toho, že Josef je ve skutečnosti stejně přívětivý jako působí na televizních obrazovkách. Anna v Amazonu pracuje na oddělení balení zásilek, kde pomáhá i se zaškolením nových zaměstnanců.

Před nástupem do Amazonu pracovala jako speciální pedagožka, ale podle svých slov v životě potřebovala radikální změnu. „Jsem nadšená z toho, že chodím domů s čistou hlavou. Polepšila jsem si finančně a mám dostatek času na to, abych se věnovalasvému hospodářství. Ve volném čase s maminkou často pečeme a rády sledujeme pana
Maršálka v televizi, a proto mi bylo potěšením poznat ho naživo,“
uvedla.

Cukrářský „kolega“ i setkání s velkým vzorem

 Rozhovor s cukrářem si užila také Kristýna, která by se s trochou nadsázky dala nazvat Josefovou kolegyní. Je totiž vyučená cukrářka a dříve se živila výrobou zákusků. „Když se však na počátku pandemie začaly podniky zavírat, odešla jsem z cukrárny a našla alternativu v Amazonu. Cukrařině se však stále věnuji ve volném čase a často své výtvory nosím kolegům. Různorodost práce i možnost plánování směn oceňuji,“ uvedla Kristýna, která se v Amazonu stará o finální kontrolu objednávek.

Trojici zaměstnanců uzavřel Prokop, vášnivý milovník pečení, který v Amazonu pracuje na oddělení kvality. Původně však 11 let pracoval jako kuchař. „Pro mě je lepší mít práci s pevnou pracovní dobou. Nyní mám čtyřdenní pracovní týden, a tedy dostatek času pro rodinu i můj koníček, pečení. Je to pro mě relax, nejvíc mě baví dorty nebo kynuté pečivo.Pan Maršálek je můj velký vzor,“ uzavřel Prokop, který od Josefa Maršálka obdržel jeho novou kuchařskou knihu Kynuté, stejně jako předchozí dvě výherkyně.

Podívejte se, jak probíhalo setkání zaměstnanců s Josefem Maršálkem

Témata: Prezentace klienta, Reklama, kuchařka