Vánoční dárek pro maminku? Máme pro vás 3 skvělé tipy

Reklama 13.  11.  2018
Chcete se vyhnout prosincovému předvánočnímu shonu? Pak je nejvyšší čas začít shánět vánoční dárky! Pokud si lámete hlavu nad tím, co by ráda pod stromečkem našla vaše maminka, vsaďte na dárek, který potěší snad každou ženu. Máme pro vás tři návrhy, dva voňavé a jeden kosmetický, kterými se můžete inspirovat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. Sázka na jistotu s Yankee Candle

Aromatická svíčka se správně zvolenou vůni patří mezi univerzální dárky, které vždy udělají radost. Svíčky Yankee Candle, jejichž tradice sahá až do roku 1969, jsou ale jiná liga. Jsou dostupné v mnoha různých velikostech, mají minimalistický design, ale hlavně díky aromatickým olejům a přírodním extraktům nabízejí nepřeberné množství vůní, které provoní celou domácnost, a to i tehdy, když právě nehoří. A kromě klasických svíček výrobce nabízí také vonné vosky do aromalamp nebo roztomilé vůně do auta.

Vybírat můžete mezi neobyčejně věrně zpracovanými tradičními vůněmi, jako jsou růže, vanilka nebo skořice, ale uspějete i v případě, že hledáte méně obvyklá aromata. Mezi ty patří třeba vůně mojita, měkkého vypraného prádla nebo slaného karamelu. Specialitou Yankee Candle jsou limitované edice svíček vytvořené na míru konkrétním ročním obdobím nebo svátkům. Koho by nepotěšila hřejivá vůně vánočních sušenek nebo lineckého cukroví, která v domácnosti vykouzlí hřejivou sváteční atmosféru?

2. Každý den jiný parfém

Možná se to stává i vám – když nosíte oblíbený parfém stále dokola, jeho vůně se vám po čase zdá méně intenzivní, a dokonce vás může začít trochu nudit. Pokud tedy chcete pod stromeček nadělovat parfém, sáhněte namísto velkého balení po sadě voňavých miniatur. Sety miniaturních parfémů obvykle zahrnují několik roztomilých drobných flakonků s různými vůněmi, které zle libovolně střídat. Objem lahviček se zpravidla pohybuje okolo 7 ml.

Sady miniatur mají hned několik předností. Umožňují za jednu cenu otestovat hned několik parfémů, a tak třeba objevit nového favorita, který bude stát za nákup plného balení. Díky drobnému flakonu se pohodlně vejdou do každé kabelky nebo zavazadla, což ocení každý, kdo se nechce během běžného dne nebo na cestách vláčet s těžkou skleněnou lahvičkou.

Klepněte pro větší obrázek

3. Futuristická péče o pleť

V posledních letech do péče o pleť kromě kosmetických přípravků stále více vstupují chytré technologické vychytávky. Mezi jejich přední výrobce patří značka Foreo, která si po celém světě získala přízeň díky sonickým čisticím přístrojům Luna, jež se staly zajímavou alternativou k čisticím pleťovým kartáčkům. A právě sonická rodina se nedávno rozrostla o nový barevný přírůstek – Foreo UFO.

Foreo UFO díky sofistikované technologii urychluje a násobí účinky pleťové masky. Přístroj, který tvarem skutečně připomíná létající talíř, disponuje funkcemi termoterapie a kryoterapie. Ty ve spojení s T-sonickými pulzacemi maximalizují vstřebávání živit z pleťové masky přímo do pokožky. Výsledkem je dokonale vyživená, zářivá a omlazená pleť. Hledáte-li pomocníka pro kosmetické rozmazlování a špičkovou péči o pleť, s futuristickým Foreo UFO určitě nešlápnete vedle.

Zaujaly vás naše tipy na dárky pro ženy? Pak si do kalendáře poznamenejte datum 23. listopadu. Právě v tento den vypukne Black Friday, akce plná slev a zvýhodněných nabídek, díky níž můžete (nejen) vánoční dárky pořídit za příjemnou akční cenu.