Maminka.czTipy na dárky

Vánoční dárky pro muže? 30 super tipů, které spolehlivě nadchnou každého!

Simona Procházková 2.  12.  2020
Hledáte originální dárek pro partnera, tatínka, bratra, dědečka, kamaráda nebo třeba synovce a docházejí vám nápady? Inspirujte se v naší galerii, kde najdete třicet tipů na perfektní překvapení pod stromeček.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Došly vám nápady, co by měl letos Ježíšek nadělit manželovi, příteli, bratrovi, tatínkovi a dalším mužům ve vašem okolí? Pátráte po něčem opravdu zajímavém? Netušíte, co by jim skutečně udělalo radost? Chcete je překvapit? Inspirujte se v galerii.

A jeden bonusový úvodem - zkuste mezi dárky zařadit i los, na který se dá vyhrát milion korun. Se speciální předvánoční edicí nazvanou Adventní kalendář přišla Sazka, los stojí 250 korun a pozor, po setření voní po perníku. 

Návod? Postupně stírejte perníčky s čísly od 1 do 23 a nakonec i perníček s číslem 24. Pokud po setření najdete symbol perníčku, vyhráváte částku uvedenou po ním. Kromě hlavní milionové výhry se hraje  stovky tisíc menších částek. 

Co potěší každého kluka? Více než 40 tipů na vánoční dárky, které nezklamou!
Kolik dárků na Vánoce je akorát? Když jich je moc, děti si je stejně neužijí
Upečte si s dětmi vánoční perníčky! Tyhle můžete jíst hned! Jak na ně?
Témata: Galerie, Vánoce, Vánoce 2020, Tipy na dárky, Advent, Vánoční dárky, Muž, Bratr, Sauvignon, Ježíšek, Super, Lahev, Nápad, Loono, Fusakle, Stromeček, Tip, Synovec, Tatínek, Al Bunda, Peněženka, Hodinky, Originální dárek, Samsung, Versace