Maminka.czVánoce 2017

Tipy na nejlepší dárky k Vánocům pro ženy a maminky

Módní, retro, knižní, sexy i kosmetické, to jsou dárky, se kterými rozhodně nešlápnete vedle. Vybrali jsme dárky, které potěší každou ženu. Stačí si jen vybrat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když jsme se v redakci, která je složena z čistě ženského kolektivu, bavily o tom, co bychom si přály od Ježíška, tak jsme se shodly na tom, že nás rozhodně neurazí oblečení nebo kosmetické vychytávky, o kterých se často říká, že jsou nudným klišé.

Rozhodně pod stromečkem nesmí chybět kniha. Ta potěší snad každého. Vybraly jsme proto pro vás dárky hříšné, retro, módní, kosmetické a samozřejmě knížky.

Hříšné dárky

Červenáte se? Hříšné ale nemusejí být jen erotické pomůcky. Máme pro vás tipy i pro páry. Krásným dárkem může být braletka, tzv. hit mezi podprsenkami. Odvážnější mohou vyzkoušet vibrátory pro páry. Jeden z nich dokonce otestovala kolegyně z redakce  s partnerem a nemohli si jej vynachválit.

Tipy na nejlepší dárky pod stromeček pro děti od šesti do dvanácti měsíců

Retro dárky

Stýská se vám po dětství a každé Vánoce ve vás rozezní nostalgické struny? Potom zkuste letos nadělit svým blízkým retro dárky, které je dokáží vrátit v čase. Úspěch i příliv vzpomínek zaručeny!

ČTĚTE TAKÉ: Nejlepší dárky pro školáky: Stavebnice, deskové hry i retro hračky

Módní dárky

Měkké dárky pod stromečkem jsou už zase na seznamu pro Ježíška. Ženy potěší nejen stylová šála, ale třeba netradiční šperk. Co nás v redakci rozhodně zaujalo, jsou dřeveného hodinky Time Wood, na které si můžete nechat vygravírovat podobu svého potomka nebo jeho jméno. "Všem zákazníkům nabízíme zdarma gravírování na všechny naše produkty. Gravírujeme hlavně na zadní krytku těla dřevěných hodinek, ale jde to téměř kamkoliv. Lidé jsou velmi kreativní. Já jsem si například na hodinky vygravíroval obrázek mé dcerky," říká Martin Václavík z Time Wood.

K ženám patří šperky a my jsme se v redakci zamilovaly do šperků Brosway. Nadčasová elegance, líbivý design a vzhled, který se vám nikdy neomrzí – přesně takové jsou šperky z dílny italské značky Brosway. Každý kousek je vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů – z ušlechtilé oceli, měkoučké kůže a odolné keramiky. Rozhodně si zamilujete i osazení krystaly Swarovski v různých provedeních.

Kosmetické dárky

Není snad žena, kterou by nepotěšila kosmetika. Říká se, že o Vánocích bychom měli blízké podarovat něčím originálním, co by si sami během roku nekoupili. Proto pokud hledáte inspiraci, jste tady správně.

Krásným dárkem může být celoroční objednávka beauty boxu FAB5IV, ve kterém každý měsíc objevíte pět kosmetických produktů od známých i méně obvyklých, specializovaných kosmetických značek. Díky tomuto beauty boxu máte možnost vyzkoušet si různé kosmetické produkty, a přitom neriskovat, že za jeden zaplatíte moc, a nakonec vám nesedne.

Knížky

Kniha je prostě stálicí. S našimi tipy potěšíte blízké krásnou knihou, aniž byste zoufale bloudili mezi regály knihkupectví. Za nás jsou jednoznačnými tipy oddychová a vtipná kniha Lenky Sadvarové Malá Máma a Kouzlení s bylinkami Dagmar Heřtové. Také se těšíme na 7. prosince, tot totiž vyjde vtipná a originální kniha Už nikdy mě nelíbej z blogu OlivieÚžasná.cz.

Na další tipy se podívejte do galerie.

VIDEO: Radka Křivánková ukazje, jak netradičně zabalit měkký dárek a získat zároveň vánoční ozdobu

Dárek pro kamarádku? Co takhle diář, praktický a originální dárek v jednom
Kolik dárků na Vánoce je akorát? Když jich je moc, děti si je stejně neužijí

 

Témata: Časopis Maminka, Vánoce, Retro hračky, Vánoce 2017, Swarovski, Kabelka, Rubikova kostka, Van, Šaman, Kosmetický produkt, Šperky, Ženský kolektiv, Maminka, Tip, Kniha, Vánoční ozdoba, Zen, Kouzlení, Klišé, Retro, Romantika, Dárek, Mončičák, Objednávka, Rubik