Maminka.czKam s dětmi

Vánoční koncert Nadace Jedličkova ústavu letos již počtvrté!

redakce 20.  11.  2012
Vánoční koncert Nadace Jedličkova ústavu letos již počtvrté!
Přijďte 4. prosince do Betlémské kaple a dobrovolným vstupem přispějte do sbírky na nový bezbariérový autobus.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Prožijte letošní Vánoce ve skutečném klidu a nasajte atmosféru nejkrásnějších svátků v roce jinde než v přeplněných obchodních centrech. Navštivte 4. prosince adventní koncert věnovaný partnerům, dárcům a přátelům Nadace Jedličkova ústavu. Hodinový koncert se odehraje v prostorách impozantní Betlémské kaple v samém centru Prahy. Kromě hudebního zážitku z adventních i vánočních písní v podání dětského pěveckého sboru Radost Praha a smíšeného pěveckého sboru Gaudium Praha vás může zahřát u srdce i to, že výtěžek z dobrovolného vstupného letos poputuje do sbírky na nový bezbariérový autobus pro žáky a studenty Jedličkova ústavu, který příští rok oslaví 100. narozeniny.

„Každoročně je výtěžek z koncertu použit na některý z nadačních projektů, v minulosti to byla například bezbariérová doprava či osobní asistence, letos sbíráme na autobus, čehož si mohli všimnout i návštěvníci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kde jsme sbírku zahájili,“ říká Alena Peštová, ředitelka Nadace Jedličkova ústavu.

Přispět můžete vhozením libovolné částky do kasiček umístěných v předsálí kaple či zakoupením některého z dárkových předmětů. Za zmínku stojí trička v designu Beaty Rajské, novoroční přání, kalendáře, či pohlednice se skládačkou autobusu.

Vstupné na koncert je v dobrovolné výši. Místa je třeba rezervovat, a to e-mailem na adresu: asistent@nadaceju.cz

Na nákup autobusu můžete přispět i zasláním dárcovské SMS na účet Nadace Jedličkova ústavu ve tvaru DMS mezera POJEDTESNAMI na číslo 87 777. Cena jedné zprávy je 30 Kč, Nadace Jedličkova ústavu obdrží 27 Kč. Více na www.darcovskasms.cz.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, léto, Nadace, koncert, Let, Novoroční přání, Vánoční koncert, Jed, Kaple, Ústav, Nadace Jedličkova ústavu, Louny, Letošní vánoce, Ústa, Van