Maminka.czVánoce 2022

Vykouzlete doma vánoční atmosféru. Tady je bohatá inspirace na úchvatnou výzdobu a dokonalé dekorace

Simona Procházková 23.  11.  2022
Pokud patříte mezi milovnice adventu a vánočních svátků, určitě už nyní finišujete s výzdobou a zútulňováním domova, vždyť první adventní neděle je tu už za pár dní. Přivítejte ji ve slavnostní náladě. Pokud hledáte tipy, jak na to, podívejte se do naší velké galerie, v níž najdete více než 50 fotek se super nápady.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vánoce jsou svátky radosti, klidu, lásky, setkávání a rodinné pohody, tak si doma společně užijte jejich neopakovatelnou kouzelnou atmosféru.

VIDEO: Snadný návod na krásný adventní věnec

Jaké trendy a barvy budou vládnout letošním Vánocům? Vsaďte na andělsky bílou a odstíny červené, případně jejich kombinaci. Vedle ale rozhodně nešlápnete se zlatou, stříbrnou, tmavě zelenou, starorůžovou nebo jemně fialovou.

Populární barvou je také světle modrá, která nejlépe vynikne v kombinaci s odstíny kovově šedé. In jsou třpyt i mat a ozdoby v podobě květů růží nebo ty doplněné ptačími peříčky. Pokud jde o doplňky a dekorace, prim hrají ty z přírodních materiálů a v minimalistickém designu.

5 šikovných tipů, jak ušetříte při nákupu vánočních dárků

Adventní věnce, květinová aranžmá na stůl, svícny, perníkové chaloupky, ozdoby na stromeček, závěsné drobné dekorace… Nechce se vám nic složitého vyrábět, nemáte čas nebo se na vlastnoruční tvorbu zkrátka necítíte? Nevadí. Krásné doplňky, svícny, dřevěné ozdoby, vonné svíčky, originální adventní věnce, světelné LED řetězy a další vánoční dekorace pořídíte dnes v každém květinářství, papírnictví, drogerii i v hobbymarketech nebo je samozřejmě nabízejí mnohé e-shopy. 

Témata: Galerie, Vánoce, Vánoce 2022, inspirace, dekorace, Advent, Ježíšek, Stromek, Výzdoba, Atmosféra, adventní věnec, Domov, Vánoční svátek, Inés, Vánoční atmosféra, Svit, Adventní neděle, Ikea, Drogérií, West