Váš příběh: Můj syn je gay! Co s tím?

iva 12. 1. 2011 10:06
Myslím, že s tím nic nenadělále. Je lepší se se situací nějak smířit, což může být hodně těžké, ale jistě ne nemožné. Chce to čas. Jednou je to vaše dítě a nemůže za to. A vy také ne.
Verr 25. 7. 2012 00:43
**Proč** to řešit? Jsem toho názoru,že pokud existuje člověk,který si bude druhého vážit takového-jaký je a bude ho mít opravdu rád,tak nezáleží na pohlaví. Vůbec bych to neřešila.
NoA 20. 4. 2014 14:23
Dobrý den, pokud chcete vyjádřit svůj názor k tématu, můžete vyplnit krátký dotazník:
bit.ly/dotaznik-spoluout
Děkujeme
Neznámá 24. 2. 2015 17:37
Dobrý den, můj syn se mi svěřil se svojí orientací. Je gay. Bude mu devatenáct let. Snažím se s tím vyrovnat, miluji ho stále stejně a nikdy bych mu nic nevyčítala. Jak se mám ale vyrovnat s tím, že je mi na zvracení, když si představím jeho sexuální život? Stejně tak, jako za to nemůže on, nemůžu ani já za to, že je mi na blití. Nedávám to najevo, nechci mu ublížit, ale jak mám překonat to, že je mi odporný to, co dělá? Já za to také nemůžu, můj milovaný syn je mi odporný, snažím se, ale pocity jsou fakt hrozný. Můžu si říkat, že je to pořád můj milovaný syn, můžu tu pro něho být, když mě bude potřebovat a také tu budu, ale to už se budu do konce života přetvařovat nebo chodit zvracet? Nevím jak dál? Mám toho plný zuby! Je to můj jediný syn a právě mi vzal představu o tom, jak budu důležitá v roli babičky. Zůstanu sama s pocitem, že se mi příčí můj vlastní syn. Dobře mi tak, nemám na to to vzít nějak rozumně, po nocích pláču, ve dne už s nikým nemluvím, straním se přátel a mám pocit, že bych raději umřela, což je blbost, ale cítím to tak. Co mám dělat? Jak si to mám v hlavě srovnat? Jak mám potlačit odpor? Nedávám mu nic najevo, nehádám se, stojím při něm, miluji ho, ale fakt je mi z něho zle.
Michal 4. 12. 2015 14:53
Proc vsechno resite pres postel? To vas netesi ze je stastny, ale myslite jenom na seba a na to ze nebudete babicka? Trochu divne...
mona 4. 5. 2017 23:11
a co řešíte svou blbost. Kdyby jste svého syna dootravdy milovala tak tohle nepíšete-neřeíite. Prominte ale, když se dcera zamiluje do uchyla tak to nikdo neřeší hlavne že miluje muže!!!! kluci to nemají nastaveno v lavje jak jak uchlni heteráči. Jsou to boží stvoření už stará antika je milovala
mamka 3. 9. 2017 23:48
mám naprosto stejný problém, vím to 14 dní, synovi bude 18 za pár měsíců, bude stále mým milovaným synem, ale nevím, zda a kdy to přijmu, kdy se s tím smířím, jsem dost na dně
Romana 2. 3. 2018 13:04
Milá neznámá můj jediný syn je autista co bych dala za to kdyby byl jen gay. )
2. 11. 2020 13:36
Vážená paní, je od vás moc hezké, že nechcete svého syna zarmoutit svou nevolností nad jeho sexuálním životem, ale pokud to nechcete řešit s ním, jehož se to tak týká, bylo by podle mého názoru vhodné zajít k psychologovi. Na rozdíl od dřívějška není na psychoterapii pohlíženo jako na něco pro těžké případy bláznů, kteří jsou nepříčetní, ale jako na pomoc lidem, kteří to potřebují - jako na doktora. Tedy, někteří na to tak možná stále pohlížejí, ale není to asi už tak časté. Mějte se krásně! P. S. Vedlejší poznámka - ne všichni gayové provozují ty praktiky, o kterých si lidé myslí , že je muší provozovat každý gay - tedy anální styk (který provozují i heterosexuální páry.) To byla ale opravdy dost vedlejší poznámka. P. P. S. I já chodím k psychologovi i k psychiatrovi.
ItzHappyMan 28. 12. 2016 15:40
Vžil jsem se do kůže toho gaye!
Vlastně i obdivuju, že to dokázal říct svojí mamce!
Já bych to nedokázal.

Lenka 4. 1. 2017 22:25
Dne 2.1.2017 jsem se dozvedela ze Můj syn je gay.To víte že jsem o plakala ale miluji ho je to přece Můj syn jen mám strach ze bude mit těžký život spousta lidi to porad bere tak ze to není normální. A jestli budu babička to vubec neresim.
mona 4. 5. 2017 23:01
jsem mama svého syna miluje nade vše, je gay. No a co ???? bydlíme na vesnici a to je kamen úrazu. byli=jsme vážena rodina všichni to řeší proč??? NEŽ šel s kůži ven tak byl taky nejůžasnější kluk ve vesnici , teď nejopovrhovanejši teplouš. Utekl, je v poho ale mi tady žijeme. Jsem na něho moc pyšná, ale jak žit v těchto předsudkách???
12