Maminka.czJen pro maminku

Vaše Adéla: Dětské módní šílenství za pár šupů!

Adéla Vedralová 18.  4.  2011
Když se ohlédnu kolem sebe na pískovišti, nemůžu si nevšimnout, že co dítě, to osobitý styl. Už nejde jen o to, aby byla stylová jen maminka, obchody s dětským oblečením nabízejí obrovský výběr pidi oblečků, stačí jen vybírat a vybírat. Potom se už jen neomdlít při placení…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vzpomínám si, jak jsem začala poprvé nakupovat výbavičku pro miminko. Bavilo mě to, všechny ty věcičky byly jak pro panenku, roztomilé, prostě k sežrání. Ale přiznávám, že když syn začínal odrůstat dupačkám, stala se ze mě přímo "baby fashion victim".

Jelikož moje oblíbené módní řetězce mají také oddělení pro děti, pokaždé když jsem si šla obhlédnout, jakým novým kouskem bych si mohla obohatit svůj šatník, většinou jsem neodolala a zavítala právě tam. Jak asi správně tušíte, v 90% jsem koupila něco synkovi. Vždyť ten úžasný kardigan jako vystřižený z klipu na MTV tam nemohl zůstat jen tak ležet. A tak vznikla moje nová vášeň.

Možná to vypadá, že jsem asi milionářka, když si tak vesele nakupuji a nakupuji. Jenže i můj rozpočet je docela značně okleštěný - bohužel. I tak své vášni občas můžu nechat volný průchod. Dvakrát až třikrát za rok totiž přicházejí mé milované sezónní výprodeje, kde se dá pořídit nové značkové a opravdu kvalitní oblečení leckdy překvapivě levněji než v sekáči. Je libo skinny džíny za 140 korun nebo trendy kostkovanou košili za 120 korun? Proč ne. Beru to všechno!

Když svoje nové úlovky s cedulkami 70% OFF ukazuji kamarádkám, nechtějí mi věřit, že něco takového jde. Klidně nakupuji i věci na dlouhou dobu dopředu a zatím jsem si vždy mnula ruce, když jsem skoro do puntíku stejné zboží (jen v jiné barvě nebo s jinou nášivkou) viděla za půl roku v sezóně za nekřesťanské peníze. Tak nějak se cítím, jako bych právě vyhrála tučný jackpot!

Výhoda nového oblečení je, že se dá ještě docela výhodně prodat dál. Protože kupuji jen velmi kvalitní materiály, oblečení zůstává i po tisícím praní a pětistém odstraňování odolných skvrn jako nové. Dokonce se mi stalo, že jsem nějaké kousky prodala za skoro stejnou cenu, jako jsem nakoupila, protože se o ně maminky na aukci málem popraly.

Zásadní rada zní: nepodlehněte už první vlně slev, kdy je zboží zlevněno pouze o 20 nebo 30 %. Když vydržíte ještě dva nebo tři týdny, věřte, že si přijdete na své a zásadně ušetříte!

Vaše Adéla

SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Jen pro maminku, Krása a styl, Sup, Šílenství, Síl, Cedulka, MTV, Par, Volný průchod, Jackpot, Nové oblečení, Mód, Vaš, Pár