Maminka.czJen pro maminku

Vaše Adéla: I s přebalovací kabelkou ke kočárku můžete být za hvězdu!

Adéla Vedralová 14.  7.  2011
Vaše Adéla: I s přebalovací kabelkou ke kočárku můžete být za hvězdu!
Když se řekne, že má být nějaká část oděvu účelová a má tedy hlavně prakticky posloužit, nedá se moc počítat s tím, že by se v tom či onom kousku dala udělat paráda. Jako čerstvá nebo nastávající maminka určitě uvažujete o koupi nezbytné přebalovací tašky, která se lehce připne na kočárek a tak ji máte vždy po ruce...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Někdo je maniak na boty, někdo na kosmetiku a jiný zas na KABELKY! Já patřím mezi kabelkoholiky. Mám jich ve skříni asi 50 a nikdy bych ani jednu z nich nevyhodila. Co kdyby se mi ještě někdy hodila? Když se mi narodil syn a začala jsem shánět nějaký nový skvost do sbírky, v obchodech s kočárky jsem málem vyletěla z kůže! S touhle odpornou hnědou šusťákovou krabicoidní věcí se mám ukázat na ulici? No fuj!

Ještě před pár lety byste přebalovací tašku jen marně hledala v módním a atraktivním provedení. Poslední dobou si ale hodně firem uvědomilo, že i maminky si chtějí na mateřské dovolené udržet svůj osobitý styl. V obchodech s kabelkami velmi často vídám koutek, kde právě tento sortiment najdete. I když je fakt, že stále nejrozmanitější výběr najdete na netu.

Když tak brázdím s Edou ulice a hřiště, nemůžu si nevšimnout, že prim v kočárkových kabelkách hraje jednoznačně nizozemská značka Oilily. Módu v tomto odvětví totiž začali řešit jako jedni z prvních a za 15 let, co jsou jejich roztomilé kabelky na našem trhu, si právem našli příznivce. Jak jistě tušíte, i já jejich kouzlu podlehla.

Jedna z prvních procházek po návratu z porodnice jsem zamířila do jejich pobočky. Kabelka mě stála skoro 4000 korun, ale říkala jsem si, že si ji dám za odměnu. Byla krásná tyrkysová, prostě láska na první pohled. I když už její účel nevyužívám, nosím ji stále. Nikoho by totiž nenapadlo, že je přebalovací. Je stále jako nová a to si odjezdila rok a půl nepřetržitě. Vřele doporučuji! Pokud je pro vás 4000 korun za kabelku nepřijatelná cena, na netu najdete spoustu sezónních slev a na aukcích nějaké obnošené. Pak vás bude stát jen zlomek ceny.

Dále krásné kabelky vyrábí například LeSportSac, Benetton nebo Mothercare.
Vaše Adéla

Témata: Jen pro maminku, Kočár, Zlomek ceny, Muž, Byt, Maniak, Vaš, Osobitý styl, Benetton