Vaše Adéla: Miminko není panenka!

15. 8. 2010 11:59
bude možná in a trendy, ale zda mu v tom bude dobře... Já na miminkách nejradši bavlněné dupačky, které ho nikde netlačí,když blinkne no bóže, správnej masakr a prověrka pracích prášků nastane až s mrkvičkou
Bohužel, dětičky neumějí mluvit aby se bránily, takže jsou vydaný napospas rodičům, a pokud rodiče jsou ala Adélina kamarádka, chuděrky malý. Zajímalo by mě, až malýmu budou dva a tu někde upadne, tu si plácne na tričko zmrzku, jak bude reagovat. Mně je to jedno, vezmu tisícovku, naklušu do sekáče za roh, nakoupím 8 - 10 kalhot a v těch ať si padá a řádí jak chce.
Petra 18. 8. 2010 12:26
Naprosto souhlasím, děťátko by mělo být hlavně v pohodlí a ne aby mělo oděrky z džín apod. Oblečení by mělo, ale taky kvalitní, aby po jednom vyprání z toho nebyl nakonec hadr na podlahu. Jasně, když mi malý nedej bože spadne někam do bahna, plácne na sebe zmrzku a je zkrátka od hlavy až k patě jako čuňátko, (je prostě nesmysl mu kupovat čepičku za 1500,- atd.) nejde z toho dělat katastrofu. To prostě k tomu patří. Ale určitě nebudu chodit někam do sekáče(za to se omlouvám-mám jistou averzi vůči takovým krámkům), raději se podívám na internet a koupím si levně do zásoby pár kvalitních věcí. Ano vyjde mě to možná o trošičku dráž, ale vím, že je to nové a že malému v tom bude příjemně a bude mu to dokonce i slušet . Na internetu je asi milion takových krámků, kde si je možno vybrat krásné, kvalitní a levné oblečení pro naše miminko a ve většině případů je to do dvou dnů doma. Tak není co řešit .
19. 8. 2010 09:43
Sohlasim a jak, jsem takzvane z oboru tudiz bych asi mela mit miminko vystylovane podle poslednich trendu, ale me se ti drobeckove nejvic libi v dupackach a overalech, jsou tak roztomili a hlavne v pohode. Podle toho jak se moje mala tvarila, tak guma na brisku zvlast v prvnich tydnech ji neuveritelne stvala. Maminky by mely dat na to jak se miminko citi a ne jak vypada.
3