Ve společnosti jsem za špatnou matku... ale mé děti září štěstím!

Mirka 15. 6. 2012 18:00
To snad maminko nemusite mit doma bordel, aby byly vase deti stastne, nebo snad ano? Mela byste je vychovavat k poradku a ne k bordelu v baraku, mela byste jim neco take poradneho uvarit ... jite chleba protoze jste lina, nebo opravdu nemate cas? Ja jsem mela dve deti a vsechno jsem stihala a moje deti byly a doposud stastne jsou! nesnasim lidi, kteri maji doma bordel! Vzdyt vy vychovate male bordelare, zrovna takove jako jste vy sama! Prominte!
Michelle 15. 11. 2016 09:38
No já nevím, ale z toho, že "vdecnou cokoliv", t.j. snědí cokoliv nemůžete dedukovat, že jim dává suchý chleba, nebo jo? A taky co vy myslíte, že je bordel, pro jiného není...možná jste učitelka, nebo dozorkyně v lágru...ale vás bych za matku určitě nechtěla...
??? 15. 6. 2012 20:27
To je smutný příspěvek do diskuse! Já bych řekla, že autorka myslela nemít uklizený byt na prvním místě...
LuckyMr 15. 6. 2012 21:10
Dobrý den mám rok a půl holčičku a když je v bytě (dětský bordel) je mi to jedno všechno uklízím až večer, když malá spinká.. Je pro mě důležitější hrát si s prckem a věnovat se jí ,než jí chodit za prdelů a říkat to neber to neber tam to nedávej. Bordýlek z hraček mě neuteče a do večera počká, radši ať se vyblbne a směje než aby byla jak vezlaté klícce
16. 6. 2012 09:33
Není bordel jako bordel...nevadí mi roztahané hračky, ale mám dítě ve věku, kdy už uklízet umí, a vedu ho k tomu, že po sobě si hračky uklízet musí, když si něco roztahá, ať si to roztahá a hraje si, jak se mu líbí, ale pak si taky musí po sobě uklidit. A co se týká braní věcí, které nejsou "jeho"...má to svoje hranice, nikdy sem mu nedovolila, aby si dělal všechno co chce, kramoval v šuplíkách (měl určené dva šuplíky , kde mohl...s blbůstkama, nebo ve špajzu..........aby si uvědomil, že ne všechno se smí, a že sou věci, se kterýma se neháže, aby si dovedl i věcí vážit, a ne že je středem vesmíru, kdy si smí všechno dovolit. .......a nemyslím si, že by nebyl šťasný...je šťastný, a to i přesto, že měl nastolené nějaké hranice, co ano, a co už ne.
16. 6. 2012 09:34
.....s blbůstkama )
28. 6. 2012 14:26
a paní Mirka je přesně ta, která nás odsoudí jako špatné matky... Moje roční holčička miluje písek a hraní na zahradě, takže je v jednom kuse parádně zamazaná: v kapsách písek, kolena od hlíny a pusu od rybízu. Když jí neobrátím všechno oblečení naruby ještě venku, je jasné, že doma vysype nějakou hromádku přírodniny :) Nemám ráda špínu a tak čas od času vyluxuju a vytřu dlažbu, ale hromady hraček mě nechávají zcela klidnou dokud se dají obejít nebo překročit. Vařím a peču, protože mě to baví a jsem hrozně hrdá na to, co umím, ale žehlení považuju za velice protivnou otravnou činnost vhodnou pro trestance. Naše děti nevypadají zanedbaně ani se tak necítí.
stanýk 28. 6. 2012 19:58
Tak bordýlek v bytě je to poslední co mne tankuje, spíš bych občas natankoval těm maminkám co v rámci sterilizace svých dětí mají spotřebu krabičku hygienických ubrousků na den. osobně tvrdím že je hodně špatná věc ten dnešní trend se odvracet od přirozeného budování imunity dětí. je mnoho pravdy na tom že "každý by si měl sníst svůj kyblíček špíny" ono je totiž důležité vybudovat si přirozenou imunitu a ještě větší blbost je vyhýbat se nemocným dětem - kdo z nás si v dětství s maminkou "nešel pro neštovice". Dnešní maminky si dnes děti mnohdy pletou se společenským doplňkem nebo naopak s pokusným křečkem pro svoji amatérskou pedagogikou z knih.
omlouvám se za své zmatkovité vyjídření, ale nestíhal jsem korigovat jak rychle ty myšlenky proudily ven
díky za super článek
Standa bezdětný Pardubice
8