Vegetariánská restaurace Etnosvět představuje novinku: Víkendový brunch

Reklama 5.  1.  2016

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nejcennější okamžiky jsou takové, kdy se sejde celá rodina a tráví spolu čas. Jednou z takových příležitostí může být tradiční víkendový oběd. A proč ho nespojit s nezapomenutelným gastro zážitkem v nově otevřené vegetariánské restauraci Etnosvět, kde si můžete od 5. prosince každý víkend od 12 do 17 hodin pochutnat na pestré nabídce specialit z celého světa! Součástí restaurace je navíc Centrum kultury Ethnomir, jež si klade za cíl seznamovat lidi s tradicemi jednotlivých národů světa. Pestrý program zaujme jak děti, tak dospělé – herna pro děti, workshopy, cestovatelské večery, výstavy, koncerty živé hudby, či etnické festivaly.

TUTTI a TAVOLA

Každý víkend se můžete těšit na jedno ze čtyř menu, které se kompletně obmění po čtvrt roce, podle sezónních potravin a stávajícího menu v restauraci. Čeká vás 7 předkrmů a 7 hlavních jídel, na kterých si zaručeně pochutnáte. Nabídka je pestrá, mezinárodní a různorodá. Dle počtu lidí u stolu budou jídla servírována v odpovídajícím množství. Celé osazenstvo pak bude moct ochutnat všechna jídla. A o to jde, ochutnat co nejvíce jídel a užít si společný oběd a celé odpoledne. Chybět nesmí ani sladká tečka na závěr, pro ni si můžete dojít k připravenému stolu s bohatým výběrem dezertů. V ceně Tutti a Tavola máte neomezenou konzumaci všech jídel, to znamená, že když vám nějaké víc zachutná, nemusíte se bát požádat o přidání!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

CENA

595 Kč na osobu (nezahrnuje nápoje)

Děti do 6 let zdarma

Děti 6 – 12 let sleva 50 %

Centrum kultury Ethnomir vstup zdarma

KONTAKT

Adresa: Legerova 40, Praha 2, 120 00            

Rezervace: + 420 226 203 880 nebo +420 602 503 103

Adresa: Legerova 40, Praha 2

Pro návštěvníky Etnosvěta parkování před restaurací zdarma!

www.etnosvet.cz

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

TUTTI a TAVOLA

Ochutnávka MENU

Hummus, čerstvá zelenina, olivy, tortilla zapečená s parmazánem

Předkrmy

Tofu salám se zálivkou vinaigrette, s olivami, rozmarýnem a česnekem

Mix listových salátu s citronem a extra panenským olivovým olejem

Grilovaný lilek a červená paprika s feta sýrem a oregánem

Cherry rajčata s baby mozzarellou a bazalkou

Kuskusový salát s džusem z čerevné řepy, s mandlovými vločkami, slaným citronem a mátou

Veganský tatarák s chlebovými chipsy

Zelenina marinovaná v oleji

Hlavní chody

Indické curry

s uzeným tempehem a květákem

Basmati rýže

se smaženou cibulí, mandlemi a koriandrem

Risotto

se špenátem a vlašskými ořechy

Sýrové tortellini

máslo, šalvěj a parmazán

Seitan s houbami v omáčce z červeného vína

Brokolice se sušenými rajčaty

Pokrm dne – dle Šéfkuchaře

Dezertový bufet