[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Nejcennější okamžiky jsou takové, kdy se sejde celá rodina a tráví spolu čas. Jednou z takových příležitostí může být tradiční víkendový oběd. A proč ho nespojit s nezapomenutelným gastro zážitkem v nově otevřené vegetariánské restauraci Etnosvět, kde si můžete od 5. prosince každý víkend od 12 do 17 hodin pochutnat na pestré nabídce specialit z celého světa! Součástí restaurace je navíc Centrum kultury Ethnomir, jež si klade za cíl seznamovat lidi s tradicemi jednotlivých národů světa. Pestrý program zaujme jak děti, tak dospělé – herna pro děti, workshopy, cestovatelské večery, výstavy, koncerty živé hudby, či etnické festivaly.
Každý víkend se můžete těšit na jedno ze čtyř menu, které se kompletně obmění po čtvrt roce, podle sezónních potravin a stávajícího menu v restauraci. Čeká vás 7 předkrmů a 7 hlavních jídel, na kterých si zaručeně pochutnáte. Nabídka je pestrá, mezinárodní a různorodá. Dle počtu lidí u stolu budou jídla servírována v odpovídajícím množství. Celé osazenstvo pak bude moct ochutnat všechna jídla. A o to jde, ochutnat co nejvíce jídel a užít si společný oběd a celé odpoledne. Chybět nesmí ani sladká tečka na závěr, pro ni si můžete dojít k připravenému stolu s bohatým výběrem dezertů. V ceně Tutti a Tavola máte neomezenou konzumaci všech jídel, to znamená, že když vám nějaké víc zachutná, nemusíte se bát požádat o přidání!
CENA
595 Kč na osobu (nezahrnuje nápoje)
Děti do 6 let zdarma
Děti 6 – 12 let sleva 50 %
Centrum kultury Ethnomir vstup zdarma
KONTAKT
Adresa: Legerova 40, Praha 2, 120 00
Rezervace: + 420 226 203 880 nebo +420 602 503 103
Adresa: Legerova 40, Praha 2
Pro návštěvníky Etnosvěta parkování před restaurací zdarma!
www.etnosvet.cz
Hummus, čerstvá zelenina, olivy, tortilla zapečená s parmazánem
Předkrmy
Tofu salám se zálivkou vinaigrette, s olivami, rozmarýnem a česnekem
Mix listových salátu s citronem a extra panenským olivovým olejem
Grilovaný lilek a červená paprika s feta sýrem a oregánem
Cherry rajčata s baby mozzarellou a bazalkou
Kuskusový salát s džusem z čerevné řepy, s mandlovými vločkami, slaným citronem a mátou
Veganský tatarák s chlebovými chipsy
Zelenina marinovaná v oleji
Hlavní chody
Indické curry
s uzeným tempehem a květákem
Basmati rýže
se smaženou cibulí, mandlemi a koriandrem
Risotto
se špenátem a vlašskými ořechy
Sýrové tortellini
máslo, šalvěj a parmazán
Seitan s houbami v omáčce z červeného vína
Brokolice se sušenými rajčaty
Pokrm dne – dle Šéfkuchaře
Dezertový bufet