Maminka.czSlavní tatínci

Holky, pozor, jdeme na vás! Velikonoce známých rodičů. Kdo vyrazil s pomlázkou poprvé?

Dita Mrázková 19.  4.  2022
Po dvou letech zase svobodně a naplno. Velikonoční pondělí si děti užily jaksepatří. A nejen ony. Spolu s nimi se zapojili i páni rodičové. Mámy přichystaly něco na zub, tátové vzali pokračovatele rodu na "mrskačku". Nejinak tomu bylo i u známých českých párů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Velikonoce jsou za námi a děti se budou mít čím chlubit ve školce i ve škole. Jak si je užili koledníci známých maminek a tatínků? Se vší parádou, přesvědčte se!

Agáta Hanychová

Nedávno to schytala za výrok o své dceři, na jejíž adresu prohlásila, že má sice herecký talent po svém tatínkovi herci Jakubu Prachařovi, ale že rozhodně nepatří mezi hezké holčičky a že snad z toho vyroste. Agáta si z kritiky fanoušků hlavu neláme. Velikonoční pondělí strávila se svými dětmi a nechala se zvěčnit při koledování syna Kryšpína i s malou Miou.

VIDEO: Agáta Hanychová sekla s kouřením. Má strach z rakoviny prsu

Témata: Těhotenství, Slavní tatínci, Životy slavných, Velikonoce, Instagram, Rodiče, Syn, Dcera, tatínek, pomlázka, Anička, Václav Noid Bárta, Eliška, Agáta Hanychová, koleda, David Gránský, Oliver, Terezka, Vendula Pizingerová, Nikola Hezucká, Eliška Grabcová, Patrik Hezucký, Sylvester Stallone, Momentka, Pokračovatel