Maminka.czSoutěže

Velká soutěž na Orbionu – každý 10. vyhrává!

redakce 17.  5.  2013
Cestovatelský server Orbion.cz pro vás připravil velkou předsezónní soutěž o 100 hodnotných cen. K zapojení do hry nepotřebujete nic víc, než vybrat si jedno ze 4 fotoalb, která postoupila do finálového kola a hlasovat pro něj. Každý 10. hlasující vyhrává!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Finálová alba pomáhali vybrat fanoušci na Facebooku

Do nejužšího finálového kola se dostala 4 nejhezčí fotoalba přidaná na Orbion od začátku roku 2013. Ptáte se, jak jsme je vybrali? Prvotní výběr 10 nejhezčích fotoalb předvybrala naše redakce. Z těchto alb vybrali 4 finálová fotoalba fanoušci Orbionu na Facebooku.

Kritéria výběru nejhezčích fotoalb

• jedinečnost a atraktivita fotografovaného prostředí
• nápaditost jednotlivých záběrů
• zajímavý příběh
• poutavé, vtipné a jinak zajímavé komentáře
• množství fotek

Naopak předem podotýkáme, že naše soutěž je hobby, tudíž neupřednostňujeme poloprofesionální fotografy jen díky fotkám s vyšším rozlišením. U nás máte šanci i s obyčejným kompaktem!

Autora nejhezčího alba odměníme také

"A co z toho bude mít autor fotoalba", říkáte si? Můžeme vás ujistit o tom, že nevyjde naprázdno. Podobné soutěže se chystáme do budoucna opakovat, a tak neváhejte a přidávejte i své fotografické počiny nebo cestopisy či recenze.

Neváhejte-ceny rozdáváme jen do vyčerpání výher!

Zaujala vás naše soutěž? Pojďte hlasovat – vyhrává každý 10. hlasující, a to do vyčerpání výher. Celkem soutěžíme o 100 hodnotných cestovatelských cen. Přijďte spojit příjemné s ještě příjemnějším – prohlédnete si kvalitní fotky, pobavíte se, vzděláte se a nádavkem navíc můžete vyhrát některou z atraktivních cen!

Na našich stránkách vás samozřejmě rádi uvítáme i mimo termín jarní soutěže. Jak říkají naši uživatelé – "ať je léto nebo zima, s Orbionem je to prima!"

Témata: Soutěže, Zajímavý příběh, Kaz, Výhra, Soutěž, Cestopis

Video