Maminka.czChování a vztahy

Velké růžové číslo časopisu Moje psychologie chce pomoci ženám

redakce 1.  10.  2015
Velké růžové číslo časopisu Moje psychologie chce pomoci ženám
Časopis Moje psychologie z vydavatelství Mladá fronta již potřetí připravil Velké růžové číslo. Speciální říjnové číslo podpoří celosvětový boj proti rakovině prsu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Do charitativního projektu se zapojilo mnoho partnerů a pomoci mohou i samotní čtenáři časopisu. 10 % inzertních příjmů z říjnového čísla časopisu Moje psychologie věnuje vydavatelství Mladá fronta na podporu Sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu Mamma HELP.

Čtenářky časopisu se do projektu mohou zapojit koupí časopisu Moje psychologie, nebo odesláním dárcovské SMS. Více informací o akci naleznou čtenářky v připravovaném čísle časopisu Moje psychologie, který vychází 25. září, a na webu Růžovýříjen.cz. V minulých dvou letech bylo ze všech aktivit celkem vybráno a sdružení předáno 373 tisíc korun.

Projekt Velké růžové číslo časopisu Moje psychologie doplňuje aukce LAVIČEK, která proběhne on-line na webu Růžovýříjen.cz. Akce opět získala podporu mnoha předních českých umělkyň a umělců. Na kreativním designu laviček se podíleli Lukáš Hejlík s manželkou, Vanda Hybnerová, Bára Basiková, Vilma Cibulková, Linda Rybová, Pavlína Němcová, Anna Linhartová, Hana Vágnerová, Petra Dvořáková a Ivana Jirešová. Aukce se uskuteční od 25. září do 18. října 2015.

Vydavatelství Mladá fronta tak v krátké době rozvíjí další aktivitu v oblasti charitativní pomoci. Především pak vytváří projekty spojené s problematikou zdraví. „Naším záměrem je realizace přímých aktivit, jako je například aktuálně probíhající charitativní akce Běh Mladé fronty na podporu Olivovy dětské léčebny, nebo výprodej knih zaměstnancům na podporu sdružení Caballinus, které zajišťuje hiporehabilitační aktivity pro děti. Chceme nabídnout všem, kteří to potřebují, také pomoc našich zaměstnanců. Podstatné pro nás je, že v každém realizovaném projektu vidíme zcela konkrétní výsledky. A děkujeme všem, kteří s námi pomáhají pomáhat,“ řekla Lenka Benetková, ředitelka obchodu divize Časopisy, vydavatelství Mladá fronta.

Velké růžové číslo časopisu Moje psychologie realizuje 7. října ve spolupráci s divadlem Studio DVA již podruhé charitativní divadelní představení Vysavač s Bobem Kleplem v hlavní roli.

Témata: Chování a vztahy, pomoc, žena, Ivana Jirešová, Bára Basiková, Pavlína Němcová, Lavice, Petra Dvořáková, Vilma, Hana Vágnerová, Mamma HELP, Psychologie, Zen, Hana Vagnerová, Číslo, Lukáš Hejlík, Čas, Časopis, Studio dva, Charitativní akce, Petr Dvořák, Číslo časopisu, Psycholog, Vanda Hybnerová