Maminka.czPředškolák

Velkolepý projekt s názvem Praha dětem se blíží

redakce 22.  8.  2011
Také trnete hrůzou, když se vaše ratolest chystá na školní výlet, na koupaliště nebo na cyklistickou projížďku? Nezoufejte a přijďte 30. srpna od 11 do 19 hodin na Staroměstské náměstí v Praze.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro všechny rodiče a hlavně děti je připravena sportovně-kulturní a charitativní akce, která bude mít za úkol oslovit širokou veřejnost a upozornit na značná rizika spojená se všemi druhy činností dětí a mládeže. Vaše děti se tu dozví, jak poskytnout první pomoc v případě úrazu, jak se správně chovat na silnici nebo jakým způsobem provést umělé dýchání.

Pro návštěvníky je připraven bohatý program, ve kterém vystoupí například Dáda Patrasová, skupina Maxim Turbulenc, Tři sestry, soubory z dětských domovů a mnoho dalších protagonistů v čele s Martinem Dejdarem a Gábinou Partyšovou, kteří tu budou v rolích moderátorů. Děti si mohou vyzkoušet dětské dopravní hřiště, zaskákat na trampolínách, podívat se na Golema (modul hromadného neštěstí) a zasoutěžit si o hodnotné dárky.

Záštitu nad akcí převzal Magistrát hl. m. Prahy, Nadace Besip, Besip a MŠMT.

SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, praha, projekt, Tři sestry, BESIP, Umělé dýchání, Případ úrazu, Práh, Charitativní akce