Maminka.czSlavné maminky

Veronika Arichteva má syna Luka Christa. Dvě nohy, dvě ruce a boží nos!

kog 30.  9.  2020
Je to tu. Herečka Veronika Arichteva se dočkala a je mámou. Syn dostal jméno Luka Christo Arichtev. Vážil přes čtyři kila a na svět přišel 29. září v porodnici v pražském Podolí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"LUKA CHRISTO ARICHTEV, 29. 9. 2020, 4100 g a 51 cenťásků. Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos!" napsala na Instagram s humorem Veronika. Na této sociální síti ji sleduje přes čtyři sta tisíc lidí. 

Veronika Arichteva poděkovala svému muži nejen za syna, ale i za to, že jí byl u porodu oporou. "@biser.a.arichtev Děkuju Ti za něj! I za těch 15 hodin mačkání rukou," napsala na svém Instagramu. Už před časem dala jasně najevo, že rodit bude v porodnici, ráda by, aby vše bylo přirozené, ale podrobné plány si nedělala. 

Veroniku Arichtevu asi nejvíce proslavily role v seriálech Vyprávěj a První republika. A taky show 3v1, v rámci které společně s Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou baví internet. 

A teď miminko rovnou ukázala, což zdaleka ne všechny slavné maminky dělají. "Nechci dělat z dítěte reklamní artefakt. Je a bude součástí našeho života, i top veřejného, instagramového. Přišlo by mi hloupé ho na sítích neukázat," řekla Veronika Arichteva nedávno v rozhovoru pro časopis Maminka – byla hvězdou titulky srpnového čísla. 

Miminko vám na sítích rozhodně ukážu, slibuje herečka Veronika Arichteva
Témata: Porod, Slavné maminky, Porodnice, Instagram, Syn, Veronika, první republika, Veronika Arichteva, Family, Martino, Nos, Máma, Nohy, Podolí, Christo, Pinďou, Ruka, Vero