Maminka.czDěti

Veselá Veverka připravuje mikulášské balíčky pro malé i velké mlsouny

Reklama 26.  11.  2018
Veselá Veverka chystá tu nejlepší mikulášskou nadílku a zbylo ještě spousta lahůdek na vánoční dárky pro nevyléčitelné mlsouny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Místo blýskavých figurek můžete letos darovat čokoládu, po které se okamžitě zapráší. Kvalitní, ručně vyráběná čokoláda bohatě zasypaná sušeným rybízem, borůvkami, malinami či višněmi spojuje sladkou chuť čokoládových bobů z Jižní Ameriky a ovocnou svěžest.

Vybíraví mlsalové si pochutnají na mandlích, kešu, višních či rozinkách ve sladkém čokoládovém župánku. Nabrat si můžete oblíbené sušené ovoce jako jsou fíky či datle. Každý mlsný jazýček však potěší papája či ananas bez cukru, lyofilizované jahody nebo maliny. Objevitelé mohou zkoušet čokoládové kamínky, slunečnice v barevné čokoládě, šumivé dudlíky či lékořicové špalíčky.

Vyberte si také kvalitní sušené ovoce a oříšky do pečení nebo coby doplnění sváteční tabule. Vlašské ořechy, lísková jádra, kešu, pekany, pistácie, makadamové ořechy, mandle v mnoha variantách, pinie nebo například ořechové směsi se na stole moc dlouho neohřejí. Hodí se také jako vánoční dárek pro všechny vaše blízké.

Ať už si vyberete mikulášskou nadílku nebo pozornost pro někoho z okolí, Veselá Veverka pro vás má dárkové kornouty nebo balíčky s krásným svátečním motivem. Vybrat si ten svůj podle vlastních chuťových požadavků můžete v některém z 19 prodejních míst. A nebo si jej můžete objednat v e-shopu www.vesela-veverka.cz. Smlsněte si na křupavé, sladké a lahodné mikulášské nadílce od Veselé Veverky!

Síť obchodů s oříšky a sušeným ovocem Veselá Veverka vydává v říjnu kuchařku nabitou originálními recepty, zajímavými tipy, hlavně však skvělou chutí. Knihu plnou dobrot a inspirativních fotografií pokřtili 23. listopadu v brněnském klubu Lemon DJs Michaela Salačová a Michael Burian. Kuchařku S Veverkou v kuchyni však pořídíte už nyní v e-shopu a v obchodech Veselá Veverka v Praze, Brně, Liberci, Jihlavě a v Hradci Králové za cenu 199 Kč.

Témata: Děti