Maminka.czSlavní rodiče

Vévodkyně Kate je znovu těhotná. V roce 2018 porodí třetí dítě

redakce 4.  9.  2017
Princ William a jeho manželka Kate přivítají na svět třetího potomka. S oficiálním prohlášením přišel dnes ráno Kensingtonský palác.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kensingtonský palác dnes ráno uvedl: „Jejich královské výsosti vévoda a vévodkyně z Cambridge s velkým potěšením oznamují, že vévodkyně z Cambridge očekává své třetí dítě.“

Stejně jako u předchozích těhotenství s Georgem a Charlotte Kate opět trpí těhotenskými nevolnostmi,  proto omezí svůj pracovní program.

Celá královská rodina je z této krásné zprávy nadšená. A my taky. Kate přejeme, aby ji nevolnosti brzy přešly a ona si mohla svůj požehnaný stav užívat.

Tisk už spekuluje o jménech

Kate je sama ze tří dětí, kromě sestry Pippy má bratra Jamese. Už na státní návštěvě Polska v červnu žertovala, když dostala dárek pro novorozence, že budou muset mít další miminko, aby dárek využili.

Přestože oficiální oznámení těhotenství bylo vydáno Kensingtonským palácem teprve dnes, tak tisk The Guardian již nyní spekuluje o jménech budoucího člena královské rodiny. V případě dívky zmiňuje jména Alice a Alexandra a v případě chlapce tipuje Jamese nebo Philipa.

 

Vzpomínka na princeznu Dianu: Jaká by asi byla jako babička?
Jako ze žurnálu! Kate a William s dětmi přiletěli do Polska. Podívejte se, jak jim to sluší
Co měly královské děti oblečené na svatbě Pippy? A proč George plakal?

 

Témata: Slavní rodiče, Královská rodina, Vévodkyně Kate, The Guardian, Kate, Třetí potomek, Pór, Oficiální prohlášení, Výsost, Vévoda, Kensingtonský palác, Kat, Princ William, Rodinka, Vzpomínka na, Guardian, Těhotenskými nevolnost