Maminka.czSlavné maminky

Vévodkyně Kate přiznala, že ji domácí výuka dětí vyčerpává a nezvládá matematiku

Simona Procházková 12.  3.  2021
Usměvavá vévodkyně Kate Middleton se ve videohovoru bavila s několika dalšími rodiči školáků o domácí výuce a rodičovství během lockdownu. Otevřeně přiznala, jak moc ji současná situace dává zabrat. Co ještě prozradila?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Distanční školní výuka se nevyhnula ani nejmladším členům britské monarchie. Princ George (7) a princezna Charlotte (5) se stejně jako miliony dětí na celém světě učí nyní na dálku. Jejich maminka, vévodkyně Kate, jim v tom vydatně pomáhá a aktivně se zapojuje také do komunikace s ostatními rodiči, aby mohla sdílet své dojmy a zkušenosti.

Kate se se svými dětmi denně učí a rodičům spolužáků královských potomků s úsměvem přiznala, že zejména své matematické dovednosti hodnotí známkou pět minus. Svěřila se rovněž, že malý princ George údajně závidí své mladší sestře jednodušší domácí úkoly.

Děti patří ven! Vévodkyně Kate navrhla stylové hřiště pro celou rodinu

Se svým manželem, princem Williamem, vévodou z Cambridge, se snaží v dnešní těžké době pomáhat ze všech sil. Podporují záchranné složky, které bojují s pandemií onemocnění Covid-19, angažují se rovněž v projektech a aktivitách na ochranu práv malých dětí nebo provozují krizovou linku.

Vévodkyně Kate je patronkou kampaně "5 Big Questions", jejímž programem je upozorňovat na to, jak důležitá je výchova a správná péče pro fyzické i duševní zdraví dětí v nejútlejším věku, od narození do pěti let. Osobně pravidelně navštěvuje mateřské školky, jesle, dětské skupiny i střediska rané péče, sleduje a podporuje jejich činnost.

Podívejte se na video a nechte se inspirovat příběhem jedné z nás.

Paruky pro nemocné děti za pohádkovou knihu: Pomoci můžete i vy! Jak?
Nejlepší kosmetické tipy a vychytávky pro unavené mámy
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodičovství, Rodiče, monarchie, Výuka, Matematik, Vévodkyně Kate, Distanční výuka, Domácí výuka, Truhlář, Kate, Videohovor, Výuka dětí, Dom, George, Cambridge, Vévodkyně, Gábi Hrdina, Domácí, Kate Middleton, Princ George, Mona, William