Maminka.czDěti

Vezměte děti na prolézačku snů do Centra Černý Most

Reklama 1.  12.  2021
Originální interaktivní vánoční prolézačka, kterou najdete na Central plaza v Centru Černý Most, potěší všechny zvídavé děti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vánoční interaktivní domeček

Předvánoční překvapení připravilo Centrum Černý Most pro všechny malé návštěvníky do 12 let. Na Central plaza na ně čeká vánoční dům o rozměrech skutečného rodinného domu, který je plný tajných cestiček a chodeb, prolézaček, bazénů s míčky, skluzavek, prolézacích komínů a hracích sítí. V originální prolézačce najdou dokonce i lezeckou stěnu. Jednotlivé atrakce jsou navíc doprovázeny zvukovými efekty. Domeček, který dosahuje výšky téměř pěti metrů, si může zdarma prolézt každý malý dobrodruh denně až do 23. prosince v čase od 10.00 do 18.00 hodin.

Klepněte pro větší obrázek

Historicky největší vánoční atrakce Centra

Půdorys domečku má 8,5 x 6,5 metru, dosahuje výšky téměř pěti metrů a váží více než 12 tun! Jedná se tak o úplně největší vánoční atrakci, kterou kdy Centrum Černý Most svým návštěvníkům nabídlo. Za návrhem domečku stojí architekti prestižního studia MOLO, kteří se podíleli například na rezervaci Bororo pro ZOO Praha nebo na české expozici OFF FENCE na letošním ročníku benátského bienále.

Charitativní balení vánočních dárků

Součástí vánočního programu Centra Černý Most je i charitativní balení vánočních dárků. O vaše dárky se letos ve dnech od 20. do 23. prosince postarají známé tváře – influenceři Dva tátové, zpěvačka Jitka Boho či herečky Lucie Benešová a Petra Špindlerová. Služba je zdarma pro členy věrnostního programu Centra a platí pro 1 dárek denně k nákupu nad 1 000 Kč. Dobrovolným příspěvkem za balení dárků můžete přispět nadačnímu fondu YogaHelp.

Klepněte pro větší obrázek

Kluziště i živý betlém

Od 10. prosince bude před západním vchodem na všechny příchozí čekat živý betlém, ve kterém nebude tento rok chybět ani velbloud. Na zvířátka se děti a rodiče mohou přijít podívat od 10. do 12. a mezi 17.–19. prosincem vždy v čase 11.00–17.00.

Denně až do konce ledna se v čase od 9.00 do 21.00 se zákazníci Centra mohou přijít sklouznout na venkovní kluziště „Ice Arena“. Informace o ceníku a sváteční provozní době kluziště najdete na stránkách centra.

Klepněte pro větší obrázek

Tip na dárek pro každého

Lámete si ještě hlavu s dárkem pro některého ze svých blízkých? Už nemusíte – máme pro vás závěrečný tip: Dárková karta do Centra Černý Most v Praze totiž potěší skutečně každého. Kartu v limitované vánoční edici je možné nabít na hodnotu od 500 až do 6 000 Kč. Nakoupíte s ní skoro ve všech z více než 200 obchodů a restaurací Centra Černý Most. Nově navíc dárkovou kartu pořídíte přímo na webových stránkách centra!

Témata: Děti, Prezentace klienta, Reklama