Maminka.czKam s dětmi

Vezměte děti na zámek, nudit se nebudou! Tohle jsou naše tipy

Simona Procházková 3.  8.  2018
Tuzemské zámky o prázdninách žijí naplno a řada z nich si připravila atraktivní prohlídky a akce speciálně určené pro nejmenší návštěvníky. Kam se vydat?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pohádkové léto na zámku Loučeň

Klepněte pro větší obrázek

S Večerníčkem i loupežníkem Rumcajsem se můžete potkat na středočeském zámku Loučeň. Až do konce srpna čeká na děti i dospělé bohatý doprovodný program, jehož průvodcem bude právě legendární Večerníček. Každé úterý, středu, čtvrtek a sobotu se v zámeckém parku představí animovaní hrdinové z dílny výtvarníka Radka Pilaře.  Kromě postaviček z rumcajsovských příběhů a lesa Řáholce se tu setkáte s čarodějnicí Bukukururunou, Křemílkem a Vochomůrkou nebo skřítkem Hajáskem. Se svými oblíbenými hrdiny se děti mohou vyfotit ve fotokoutcích, připravena je loupežnická škola (střelba, lezení, uzlování…), polštářková dílnička (na polštářky si malí umělci namalují, co budou chtít, a dozdobí knoflíky nebo korálky) i dětské prohlídky zámku s paní kněžnou.

Témata: Děti, Kam s dětmi, Cestování, Naše tipy, Maminka cestuje, zámek, Ženich, Zapůjčení, Návštěvníci, Pohádkové představení, Celá rodina, Malý zvědavec, Dobový kostým, Večerníček, Děčín, Jíra, Divadélko, Věž, Královna, Příjemné překvapení, Dětenice, Prázdniny, Prohlídka, Nejmenší návštěvník, Křemílek