Maminka.czKojenec

Victoria Beckham: „Nejsem nešťastná, jsem jen pracující matka...“

Korzo.cz 22.  2.  2012
Victoria Beckham: „Nejsem nešťastná, jsem jen pracující matka...“
Návrhářka Victoria Beckham (37) se nikdy na fotografiích moc neusmívala, ovšem v poslední době vypadá ještě vážněji, než obvykle. Tvrdí však, že to není nějakou náladovostí, jen prostě únavou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V rozhovoru pro Sunday Mirror manželka Davida Beckhama řekla:
"Jestli si lidé chtějí myslet, že jsem nějak nešťastná, tak ať. Ale není to tak. Je toho na mě prostě hodně. Nebudu vám lhát. Jsem utahaná. Opravdu unavená, ale se svým životem jsem spokojená. Jsem na tom vlastně stejně jako jakákoliv jiná žena, která pracuje a má hodně dětí... a není to lehké."

Několik posledních měsíců se věnovala přípravě kolekce pro podzim a zimu 2012. Tu představila na newyorském Týdnu módy.

Zároveň se starala o malou dcerku Harper:
"V poslední době se opravdu moc nevyspím. Harper prostě není žádný velký spáč a kromě toho mi spolupracovníci volali přes Skype celé noci kvůli modelům. A k dítěti vstávám jako všechny matky."

Victoria má hlavní kancelář v Londýně, ale s manželem, třemi syny a dcerkou žije v Los Angeles. Kvůli časovému posunu jí tedy lidé často volají v noci.
"Trávím neskutečné množství času tím, že v županu mluvím přes Skype s mým týmem o oblečení," přiznává Beckhamová. Jak nedávno žertem přiznala, jejímu muži Davidovi došlo, že navrhování oblečení je opravdová práce, teprve když zašel v New Yorku na její módní přehlídku.

ČTĚTE TAKÉ: Velká fotogalerie nejkrásnějších rozesmátých miminek

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Matka, Victoria Beckham, JEN, NEST, Skype, Pracující, Beck, Nést, NEJ, Pracující matka, Máť, Beckham, Mirror, Velký spáč, David Beckham