Maminka.czSlavné maminky

VIDEO: Agáta Hanychová: Začala jsem cvičit tři dny po porodu

Agáta Hanychová (38) vždycky patřila mezi akční maminky. Nedávno se svou měsíční dcerkou Rózou, pětiletou Miou a maminkou Veronikou Žilkovou (61) vyrazila na akci do obchodu s dětským zbožím. Jak zvládá péči o tři děti?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Je to ostrý. Včera, když jsme jeli poprvé k paní doktorce všichni tři, a pak pro pas, tak jsem si říkala, že tohle už opravdu není legrace. Do toho mi odešla chůva, uklízečka, tak jsem vlastně na všechno sama a není to úplně jednoduchý, ale samozřejmě to zvládnu,“ svěřila se. Velkou oporu má v mamince Veronice Žilkové a partnerovi Jaromíru Soukupovi (54). „Máma vždycky pomáhala a obzvlášť s malými dětmi, protože je pravda, že Rózu moc nikomu nepůjčím,“ řekla Agáta.

Na každé dítě nový kočárek

Mluvila i o tom, že obchod FUNBaby, ve kterém akce probíhala, má moc ráda a dlouhodobě s ním spolupracuje. Na každé dítě tu dostane nový kočárek, který pak dědí sestřenice. Co se týče oblékání, na utrácení za drahé modely pro děti ji moc neužije. „Oblečení má Róza po Kryšpínovi, Mie, po mně, po mých bratrech a tak.“ A slavná influencerka rozhodně dává přednost spíš praktickým oblečkům. „Na Kryšpína jsem si koupila džíny, ale zkuste dostat takhle malý dítě do džínů, to je úplný nesmysl.“

Klepněte pro větší obrázek

Matka a dcera ve stejném oblečení? U Agáty nikdy!

Trojnásobnou maminku neláká ani představa, že bude sebe a své dcery oblékat stejně. „To nesnáším,“ řekla otevřeně a dodala: „Moje dcera, ta pětiletá, má úplně jiný vkus než já, takže ne, ta by to ani nezvládla. Teď nosí jenom černou a všechno upnutý, a to já ještě nemůžu.“ Přitom postavu by Agátě mohla závidět skoro každá žena v šestinedělí.

Jaký je její recept na to, jak se vrátit po porodu do formy? „Já jsem začala cvičit tři dny po porodu, protože si myslím, že to je důležité. A když někdo leží a vymlouvá se, že je rok po porodu a je tlustej, tak je to prostě lenost té matky,“ nebrala si servítky.

Jak často cvičí? A jaké má plány na léto? Podívejte se na video v úvodu článku.

Klepněte pro větší obrázek

Agáta Hanychová se podělila o detaily z porodu. Co prozradila svým sledujícím?

Témata: Porod, Slavné maminky, Celebrity, Kočárek, Nejlepší video, Influencerka, Agáta Hanychová, Mia, Servítky, Dětské zboží, Maminka, Róza, Jaromír Soukupův, Obchod, Vid, Děti, Veronika Žilková, Kočárky na Heureka.cz