Maminka.czČasopis Maminka

VIDEO: Emma Smetana a Jordan Haj: I naše dítě je někdy spratek. Lennon má právě první pubertu!

Tereza Víchová 17.  1.  2022
Nové číslo časopisu maminka vychází ve čtvrtek 20. ledna. A ozdobí ho rodinka Emmy Smetana a Jordana Haje. S čím se nám svěřili po celém dni pózování fotografovi a proč je budou vzniklé fotky perfektně vystihovat? Podívejte se na video.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro nezasvěceného příchozího vypadalo tohle setkání v ateliéru jako příjemný den s rozpáleným krbem za zády. Emma, Jordy a jejich dvě dcerky - pětiletá Lennon a osmiměsíční Ariel - nevypadali ani po několika hodinách unaveně. Trpělivě se převlékali a s fotografem Markem Jarkovským vybírali fotky. K tomu koordinovali lezoucí Arielku, kterou by si nejraději všichni ze štábu odvezli, jak byla roztomilá. A stíhali i výchovu Lennon, kterou upozorňovali na každé zapomenutí slova „děkuju” nebo „prosím”. 

Outfit pro fotky vybíral Jordan, takže se můžete těšit na jeho stylistické schopnosti, kterých si Emma cení:

„Moje důvěru v něj je v tomhle ohledu naprostá,” říká rozhodně Emma s tím, že fotky je budou přesně vystihovat: mají na sobě to, co se jim líbí, líčila je jejich make-up artistka a fotil „jejich” fotograf.

Emma Smetana tři týdny po porodu: Vypadá božsky, a také se tak cítí! Jak to dělá?

Viditelnou pohodu narušilo jen pár momentů, kdy Emma podle svých slov prý „vřískala” asi jako každý jiný rozzlobený rodič. A o výchově mluví oba s překvapivou upřímností:

„Lennonka potřebuje být vychovávaná, dlouho byla něžná a sladká, ale teď má první pubertu!”, komentuje to Emma. A Jordan na chválu hodného miminka Arielky s úsměvem prohlásil, že se to určitě změní:

„My to známe z prvního kola, Lennon nám totiž první roky ‚prodala’ úplně stejný produkt!”

Jak chystali Emma a Jordan oslavu narozenin dcery Lennon? Co si myslí o fotce, která bude na titulní straně nové Maminky a co říká jejich dcera na novou píseň By Now, kterou nedávno představili? Podívejte se na video. A těšte se na únorové vydání časopisu Maminka, kde najdete velký a upřímný rozhovor s Emmou a Jordanem.

Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Rozhovor, Slavné maminky, Výchova, Puberta, Ariel, Lennon, Arielku, Jordan Haja, Časopis, Vid, Fotka, Háj, Len, Jorda, PRÁV, Arielky, Artis, Naše dítě, Spratek, Fotograf