Maminka.czMaminka roku 2022

Herečka Aneta Krejčíková: Jsou dny, kdy si s dětmi hraju a peču koláč. Jindy bych nejradši někam utekla, to zná každá máma

Simona Procházková 6.  7.  2022
S Maminkou roku je letos spojena poprvé. Co všechno na sebe prozradila sympatická a bezprostřední herečka Aneta Krejčíková, patronka kategorie Maminka podnikatelka? Je podnikavá? A jak zvládá svou mateřskou roli? Podívejte se na video!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jaké to bylo, když jsme Anetě nabídli být součástí Maminky roku 2022? Jak se cítila? A koho nakonec vybrala pod svá křídla do semifinále? To se dozvíte v krátkém rozhovoru ve videu.

„Maminku roku každý rok sleduji, a když jste mě oslovili s tím, zda bych se chtěla stát jednou z patronek, cítila jsem se velmi poctěna. Moc se na všechno těším a děkuji za to,“ přiznala Aneta.

Jak je na tom s podnikavostí ona sama? „Podnikavá jsem, ale už dlouho si říkám, v čem bych tak mohla podnikat, protože by mě to asi bavilo a zajímalo. Ještě pořád jsem ale nepřišla na to, co by to, kromě showbusinessu, mohlo být. I když moje profese je vlastně taky takové podnikání, dalo by se říct. Třeba jednou ale podnikatelkou budu,“ směje se.

Zeptali jsme se také na to, jak zvládá svou mateřskou roli a jak řeší u dětí otázku jídla, zejména sladkostí.

„Žádné čokoládky a bonbonky nekupuju. Když jim chci přece jen dopřát nějakou sladkost, velmi řeším složení. Na druhou stranu když něco dostanou do babičky s dědou, kterým to pořád nemůžu vysvětlit, tak už jsem rezignovala. Je náročné skloubit všechno dohromady, zároveň to ale vnímám jako obrovský motor. I když jsou samozřejmě dny, kdy přijdu domů, pohraji si s dětmi, něco vytváříme, pak je uložím a ještě upeču koláč. No a pak jsou zase dny, kdy je všechno špatně a nejradši bych se někam zavřela nebo utekla. To ale asi zná úplně každý,“ popisuje Aneta.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2022. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů.

O absolutní vítězce rozhodnou pak diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2022.

https://maminkaroku.maminka.cz

Témata: herečka, Seriál Ulice, Maminka podnikatelka, Výběr, Maminka roku 2022, patronka, Aneta Krejčíková, Koláč, Podnikatelka, Kategorie, Mateřská role, Maminka, Máma