Maminka.czVideo

VIDEO: Jak zorganizovat malou koupelnu, poradí Královny pořádku

Simona Formánková 13.  6.  2021
Koupelna vícečlenné rodiny by měla být místem, kde má každý své věci hezky při ruce. K tomu je ale potřeba dobrá organizace. Pokud to není zrovna vaše disciplína, tak nezoufejte, v tomto videu Lucie s Pavlínou ukáží, jak na to.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lucie Kocman a Pavlína Štefanová jsou známé Královny pořádku. Rozhodly se do českých domácností přinést systém a řád, který je nejen funkční a udržitelný, ale také krásný. V tomto dílu seriálu Mall.tv se zaměří na malou koupelnu a prostor s pračkou a sušičkou. 

V koupelně rozhodně nemají co dělat věci na úklid. Tedy pro kbelíky, košťata a nevzhledné hadry je lepší najít jiný prostor. První dojem kazí také otopný žebřík, ověšený spoustou osušek a ručníků. Co dělat, aby celý prostor nepůsobil nevzhledně a neuspořádaně? Je dobré, aby měly své místo i věci, které používáme denně (například kartáček na zuby).

V malé koupelně může nastat problém, kam všechny věci uložit. V tomto videu vám Lucie s Pavlínou poradí, co vám pomůže efektivně využít úložný prostor na maximum. Podívejte se také, jak se Královnám pořádku podařilo zorganizovat skříň, ve které původně vládl hlavně chaos. 

Další zajímavá videa můžete sledovat na mall.tv

VIDEO: Jaké knížky nepatří k posteli a proč pod ní nemáte mít krabici s účty? Poradí Královny pořádku
VIDEO: Provětrejte svůj šatník a zorganizujte ho. Pomůžou vám Královny pořádku
Témata: Video, Rodina, Praktické rady, Král, Úklid, Mall.tv, Dobrá organizace, Vid, Královna, Lucie Kocman, Prostor, Malo, Pavlína, Pavlína Štefanová, Pořádek, Koupelna, Lucie, Úklidové pomůcky na Heureka.cz