Maminka.czMall.tv

VIDEO: Jaké knížky nepatří k posteli a proč pod ní nemáte mít krabici s účty? Poradí Královny pořádku

Tereza Víchová 6.  6.  2021
V ložnici strávíme třetinu svého života a ten by měl stát za to. Občas stačí pár maličkostí, třeba mít správně otočenou postel nebo odstranit suché květiny. Podívejte se na video, které radí, jak si zorganizovat místo na spaní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lucie Kocman a Pavlína Štefanová jsou známé Královny pořádku. Rozhodly se do českých domácností přinést systém a řád, který je nejen funkční a udržitelný, ale také krásný. V tomto dílu seriálu Mall.tv se zaměří na ložnici.

Zrcadlo u postele zrcadlí nepořádek, který tu je. Takže když už zrcadlo, tak rozhodně ne otočené k posteli – ať vás tu taky "není víc". Fotky přátel ani rodiny zrovna k intimitě nevybízí, proto jim věnujte jiný prostor v bytě. Lucie a Pavlína se navíc zamýšlejí i nad knihami, které s vámi "usínají". Taková Zpověď trosky po čtyřicítce asi nebude to pravé, že?

Pod postelí by měl proudit čerstvý vzduch, rozhodně prostor pod ní nevyužívejte jako skladiště krabic s účtenkami nebo vyřazeným oblečením. Podívejte se na další praktické tipy a naučte se třeba i ustlat "na párek".

Další zajímavá videa můžete vidět na Mall.tv.

VIDEO: Provětrejte svůj šatník a zorganizujte ho. Pomůžou vám Královny pořádku
VIDEO: Jak si zorganizovat kuchyň do nejmenšího detailu pomocí několika triků
Témata: Video, Váš domov, Král, Mall.tv, květiny, Maličkost, Pavlína Štefanová, Vid, Spaní, Královna, Postel, Krabice, Lucie, Trosky, Pavlína, Pořádek, Ložnice, Knížka, Post, Lucie Kocman