Maminka.czČasopis Maminka

VIDEO: Jitka Boho: Rosálka má na módu vyhraněný názor už od čtyř let. Všechno holčičí a růžové odmítá!

Tereza Víchová 18.  4.  2022
Kouzelné prostředí pražské botanické zahrady a mezi květinami zpěvačka a influencerka Jitka Boho se svou dcerou Rosálkou. Můžete se na ně těšit v květnové Mamince. I když k nám Rosálka u natáčení rozhovoru seděla tak trochu otočená zády, o tom, jaká je, co ji baví a jestli je Jitka tolerantní máma, jsme se něco dozvěděli. Podívejte se na video!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vezmu si ten pánský oblek

Takhle jasný názor na to, co si vzít na sebe, a co ani náhodou, jsme snad „na place” neviděli. Ty dvě jsou jako jin a jang, oheň a voda. Jitka – romantický typ, který miluje šaty. A Rosí – absolutně neomylně sáhla po pánském obleku a přes to nejel vlak.

„Měla jsem z toho focení trochu obavy, je naše první velké společné,” svěřila se Jitka. „I když s Rosálkou jsme se fotily do Maminky, když jí byly čtyři měsíce.”

Krátký účes je nej

Předškolačka Rosálka prý odmítá všechno holčičí a růžové. A začalo to ve čtyřech letech s vlásky. Mysleli jste si, že chce každá holčička dlouhé jako princezna? Omyl.

„Vlásky si začala schovávat pod kšiltovku, tak jsem se zeptala, jestli by byla spokojenější s krátkými. A od té doby chodí nakrátko. Je pravda, že když přišla s tím, že by to tady chtěla vyholit a tady třeba hvězdičku, tak to už bylo moc i na mě,” směje se Jitka. „Důležité je ale podporovat děti, aby se cítily dobře.”

Malá hudebnice Rosálka

Jitka a Rosálka se z Vysočiny přesouvají do Prahy a čeká je velký milník – Rosálčin nástup do školy. Jitka prý vybírala i s ohledem na koníčky a zájmy.

„Důležité je, aby byla v dosahu ‚liduška', Rosálka totiž hraje na elektrickou kytaru a na bicí. A vzhledem k tomu, že od roka a půl nespí po obědě a je hodně akční, potřebuje hodně zabavit na kroužcích,” dodává Jitka.

Doprovází Rosálka svou maminku při zpívání a jak se Jitce daří učit ji udržitelný přístup k životu? Podívejte se na video a už ve čtvrtek najdete ve stáncích květnové číslo časopisu Maminka, kde si můžete přečíst velký rozhovor. K dostání také na ikiosek.cz, rohlik.cz a kosik.cz.

Témata: Časopis Maminka, Slavné maminky, Rozhovor, Mateřství, Móda, Influencerka, Zpívání, Jitka Boho, květiny, Liduška, Praha, Mód, Dostání, Maminka, Jitka, Rozálka, Rosi, Rosálko, Botanická zahrada, Vyhraněný názor, Vid, Oblečení a móda na Heureka.cz