Maminka.czMaminka roku 2021

VIDEO: Maminka roku 2021: Divokou kartu v kategorii Maminka blogerka dostala Lucie Paurová

Simona Procházková 15.  7.  2021
Vady na kráse rozhodně nejsou na škodu a měly by být oslavovány. O tom se v podcastovém studiu časopisu Maminka rozpovídala Lucie Paurová, zakladatelka projektu Tělo s příběhem, které učí ženy sebelásce. Podívejte se na celý rozhovor a zjistěte, co je poselstvím jejího originálního počinu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Nejsi sama, jsme v tom spolu." Tak zní motto projektu Tělo s příběhem, který ženám dokazuje, že krásné je každé tělo, i když je plné nedokonalostí. Za tímto projektem, který ženám pomáhá přijmout sama sebe, stojí grafička, fotografka a maminka Lucie Paurová, která dostala Divokou kartu v rámci soutěže Maminka roku 2021 od patronky, herečky Michaely Tomešové, a to v kategorii Maminka blogerka.

„Snažíme se ukázat, že jakýkoli příběh na těle je v pořádku. Primárně jde o to, aby si každý, kdo navštíví náš instagramový profil, ať už žena nebo muž, uvědomil a odcházel s pocitem, že je v pořádku vypadat tak, jak vypadám. Že se svými trápeními a nedostatky nejsem sama a měla bych se přijmout. Pomáháme uvědomit si, že člověk by měl sám se sebou a svým tělem pracovat s určitým nadhledem a také vděčností a být na něj pyšný, i když to může znít jako klišé,“ říká Lucie Paurová.

Pokud si chcete rozhovor s Lucií Paurovou poslechnout, zde je audioverze. Stačí kliknout na bílou šipku a chviličku počkat:

00:00:0000:00:00
S kůží na trh: Fotka těhotenského bříška se striemi spustila lavinu reakcí. Jak vypadá tělo bez retuší?
Maminka roku: Cestovatelské sny si plníme i s našimi dětmi, říká Sylva
Maminka roku: Můj projekt pomáhá nejen rodinám, ale i planetě, říká Kristýna
Témata: Inspirativní ženy, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Lucie Paurová, Fotografka, Tělo s příběhem, Luci, Příběh, PAU, Divoká karta, Michaela Tomešová, Blogerka, Tělo, Studium, Karta, Dostal, Kategorie, Krása, Bloger, Vid, Maminka