Maminka.czSlavné maminky

VIDEO: Mateřství? Už nemůžeš být divoká holka, říká Berenika Kohoutová

Tereza Víchová 13.  2.  2022
Berenika Kohoutová je zpěvačka a herečka, ale také maminka malé Loly. O mateřství vyprávěla i ve studiu CzechTeam.tv. Co myslíte, má jako máma navařeno a uklizeno?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S vtipem sobě vlastním glosovala Berenika známé rčení, že mateřství zklidňuje.

„Mateřství uklidňuje, protože už nemůžeš být divoká,” smála se. A hned dodala, že není „tabulková maminka”, která má všechno v absolutním pořádku.

„Ani to  nejde, protože nejsem na klasické mateřské. Pořád pracuju, baví mě to. A moje práce je skvělá na to, mít dítě. Nejsem v kanceláři od devíti do pěti, moje práce je variabilní.”

Berenika Kohoutová: Až přestanu kojit, tak se zdunim. Co jí radí známé matky?

Berenika má týdny, kdy je plně pracovně vytížená, a pak období, kdy má na Lolu a rodinu spoustu času. Občas ji pak možná trochu zaskočí, když si dcerku půjčí babička, Berenika zůstane úplně sama.

„Nedokážu se z toho vzpamatovat. Mám na to asi tři hodiny. Ticho. Sedím na pohovce. Piju kafe. Neuklízím, nevařím. Zvláštní je, že kde se kolem mě ta holčička motá, tam jsem schopná pracovat, luxovat, prát, chovat, mazlit, zlobit… A pak mám pár hodin volna a moje produktivita jde absolutně do kopru. Tak takhle to asi vypadá, když děti začnou chodit do školy, aha!” zamyslela se na svém Instagramu nedávno Berenika.

Témata: Slavné maminky, Rozhovor, Mateřství, Instagram, herečka, Mall.tv, Berenika Kohoutová, Berenika, ZOH2022, Studium, Holka, Czechteam, Mater, Vid, Maminka