Maminka.czSlavné maminky

VIDEO: Monika Bagárová: Ruminka je hodně učenlivá, nejvíc ji baví knížky

Zpěvačka Monika Bagárová (28) nedávno vyrazila s dcerou Ruminkou na akci do obchodu s dětským zbožím a my byli u toho. Prozradila nám, co její malá dcerka nejraději dělá a jaké oblečení miluje.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oblíbená zpěvačka tráví s dcerou hodně času. „My jsme pořád spolu, takže Ruminka mi dělá doprovod všude. Ale samozřejmě výjimečně na takové veřejné akce, jako je třeba dnešek, ale přišlo mi to fajn, protože je to pro děti,“ řekla.

V sobotu Rumia oslaví už třetí narozeniny. Monika prozradila, že miluje šatičky a z barev, jako správná holčička, preferuje hlavně růžovou, fialovou, ale i modrou. A co nejraději dělá? „Velmi ráda se učí, takže všechno jako hádanky, nálepky. Ráda se učí zvířátka, hledá v obrázcích. Ona je hodně učenlivá, to si myslím, že ji baví nejvíc, knížky,“ řekla hrdá maminka.

Co se týče výběru oblečení, už si začíná prosazovat modely podle svého výběru. „Třeba mi řekne: mamko, mně se tahle bunda nehodí, tahle bude lepší. Takže si umí krásně sladit barvy k sobě a každý den to řešíme. Dneska se tak nějak vymódila sama a zvolily jsme takový free outfit, protože jsem si říkala FunBABY – pohoda, děti, bude to divoký... Takže jsme nešly do elegance, ale spíš do takové pohody, která k dětem patří."

Jak Monika prožívá máj, lásky čas? A co ji v nejbližší době čeká zajímavého? Podívejte se na video v úvodu článku.  

VIDEO: Agáta Hanychová: Začala jsem cvičit tři dny po porodu
Témata: Slavné maminky, Dcera, zpěvačka, Nejlepší video, Monika Bagárová, Rumi, Obchod, Oblečení, Dětské zboží, Vid, Knížka