Maminka.czZOH22

VIDEO: Nejmladší členka biatlonového týmu Tereza Voborníková: KFC si rozhodně dopřeju

Kristýna Juřicová 9.  2.  2022
Tereza Voborníková je nejmladší členka biatlonového týmu. Jak to zvládá a zda se těšila na svou úplně první olympiádu, se dozvíte ve videorozhovoru.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tereza si svou účast na olympiádě zatím užívá. Dokonce se už aklimatizovala, jen jí vadí zima, která momentálně v Pekingu je. Zrovna v zemi totiž panují tuhé mrazy, v době rozhovoru zde bylo až -20 stupňů Celsia.

 

                  Motivace je můj pohoN!

 

Sportovní kariéra se Tereze rozběhla téměř sama. Neustále se pečlivě připravovala a trénovala, až ji najednou potkal takový úspěch. A jak sama dodává: „Nebýt rodiny a rodičů, kteří mě ve sportu podporovali, nebyla bych tady. Díky nim si jdu za svým cílem."

 

A jaké jídlo Tereze v Pekingu chutná nejvíce? Je to její oblíbená boloňská omáčka a také si pochvaluje croissanty a cheesecake. Na co dalšího má zálusk, je místní KFC. Bude jiné než tady u nás? Co myslíte? Podívejte se na video a Tereze spolu s námi držte palce!

Na další příběhy v pořadu Zprávy z týmu se podívejte na CzechTeam.tv.

VIDEO: Nejmladším olympionikům bylo pouhých 11 let! Podívejte se na příběhy dětí
VIDEO: Těhotenství není překážka. Tyto olympioničky startovaly v jiném stavu, Češka byla mezi nimi
Slavné sportující mámy vítězí i s malými dětmi! Podívejte se na video
Témata: sportovci, Trénink, olympiáda, ZOH22, ZOH2022, Peking, zimní olympjské hry, KFC, Členka, Mráz, Vid, Videorozhovor, Croissant

Video