Video: Objímající se dvojčata při koupeli jsou hitem internetu. Je to balzám na duši

Marcela Peremská 22. 11. 2013 00:28
Ve chvíli, kdy zdravotník odebírá rodičům jejich kompetence je něco hodně špatně. A pokud se u toho rozplývá celý svět, je to ještě horší. Děti několik dní po porodu má koupat jejich rodina. A zvláště pokud tato zdravotní sestra tvrdí, že ona takto koupat může, ale rodičům tuto techniku nedoporučuje, tak se od ní rodiče vlastně dozví? Že nejsou schopni vykoupat své dítě? Od pediatra pak, že nejsou schopné své dítě nakojit a že strava z kravského mléka doplněná o vitamíny a minerály je vhodnější než mateřské mléko? Od výrobců plen, že neumíme děti podržet nad nočníčkem už v raném kojeneckém věku, že nepoznáme, kdy tlačí stolici nebo čůrá a musíme kupovat plenky do 4 let? Toto video je všechno možné, jen ne dojemné. Bohužel.
Petra 24. 11. 2013 19:53
Marcelo, jsou to miminka v porodnici, dvojčata. A když jejich máma ještě nemá správný cvik a hmat, proč by je proboha nemohla koupat sestra nebo porodní asistentka. Jste naprosto nesoudná. Jo, jejich matku někdo přivázal řetězem, že, a nedá jí je do ruky....a v životě si je nevykoupe, že. Víte takové batikované jako vy by se měly jít podívat do Asie, do Afriky, do míst kde matky rodí bez pomoci a na lékařskou péči nebo radu zdravotníka, či porodní asistentky nemají peněz. Samou rozežraností nevíte co plácat, jděte pomáhat do nemocnice v Africe a koukejte tamním matkám do očí......jste k smíchu. :-/ Ty by nechápaly jam si někdo tak může nevážit toho co má.......tam po těžkých porodech mámy nebo děti běžně umírají bez pomoci.
Petra 24. 11. 2013 19:55
p.s. mám tři děti, žádná dvojčata, a ano, takto bych si svá případná dvojčata koupat netroufla, neumím je takto držet. Normálně si to přiznám a nemám potřebu shazovat nějakou zdravotní sestru. A co jako ? Nejsem batikovaná supermatka, naštěstí.
Martina 27. 11. 2013 10:24
Tak miminka jsou hezka a roztomila, ale nevim, jak s tim koupanim. Miminka maji po část koupele vodu i v usich, co by, dle meho nazoru, nemelo byt, a jedno ma dokonce vodu v ocich (ktera diky poloze na zadach nemuze odtect).... takze sice je to roztomile, ale taky bych takhle rozhodne nekoupala, a to ani jako zdravotni sestra s roky praxe...
??? 29. 12. 2013 15:35
Když je natlačí na sebe, tak jim nic jiného nezbývá než se objímat
5