Maminka.czPodcasty

VIDEO: Tohle těhotenství bylo největší překvapení mého života, říká herečka Petra Hřebíčková

Tereza Víchová 16.  6.  2021
Oblíbená herečka Petra Hřebíčková se už zanedlouho dočká třetího potomka. A ve studiu časopisu Maminka nám poskytla exkluzivní rozhovor o tom, jak prožívá třetí těhotenství, zda se chystá na porod a jak se na miminko těší dva budoucí starší bráškové. Podívejte se na video nebo si poslechněte podcast.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Těhotenství bylo překvapením a krásným důkazem toho, že plánovat občas můžete, jak chcete. Ale příroda to zařídí jinak. Petra s partnerem, hercem Matějem Dadákem, si totiž řekli, že už na miminko „nemají věk”. A teď si díky znamení osudu prodlužují mládí.

„Mladší syn šel do školky a po dlouhé době jsem zažila volné dopoledne. Vzhledem k pandemii jich nebylo moc, ale záhy jsem otěhotněla. Takže volná dopoledne pro mě ještě nebudou, přijdou až po čase. Ale co je lepšího v období pandemií dělat, než v sobě nosit další život? Určitě to má smysl,” říká Petra.

Petra už si dovoluje pomalejší tempo, a když na bříško občas zapomene, miminko se ozve a zařídí „nutný” odpočinek. 

„Tohle těhotenství bylo asi největším překvapením mého života,” přiznává Petra. „Nemůžeme ještě stárnout,” směje se, když podotýká, že i její spolužačky už budou třeba mladými babičkami a ona se chystá znovu vozit kočárek.

Petra sama pochází ze tří dětí a těší se, že bude mít velkou rodinu. Budoucí starší bráchové mluví na bříško a o maminko se prý doma hezky starají. 

„Na porod se chystám úplně nejmíň ze všech těhotenství,” zamýšlí se Petra. Připravit se ale podle ní moc nedá. Předporodní kurz absolvovala jen u prvního syna.

„Přistupuji k tomu s absolutní pokorou, co má být, to bude. Člověk to hlavou nevymyslí,” uzavírá Petra. Poslechněte si celý rozhovor a prohlédněte velkou galerii, kde najdete fotky z filmu Matky. V něm hraje Petra jednu z hlavních rolí, objeví se tu i časopis Maminka a premiéra je naplánovaná na 21. června.

Pokud si chcete rozhovor s Petrou Hřebíčkovou poslechnout, zde je audioverze. Stačí kliknout na bílou šipku:

00:00:0000:00:00
VIDEO: Moderátorka Monika Leová baví Instagram. Její vtipná videa s dcerkou rozesmějí i dojmou
Manžel si děti přál, já byla trochu sobeček, přiznává novopečená maminka Patricie Pagáčová
Témata: Podcasty, Těhotenství, Video, Porod, Rozhovor, Mateřství, Slavné maminky, Miminko, herečka, Herec, Patricie Pagáčová, Petra Hřebíčková, Monika Leová,, Premiéra, Sára, překvapení, Živo, Pagáčová, Klik, Gabriela Marcinková, Matěj Dadák, Matka, Maminka, Vid, Petra P

Video