Maminka.czPrezentace klienta

Víkendové volání džungle: Brunch po celý víkend na skryté terase v centru Prahy

Reklama 1.  6.  2023
Slovo BRUNCH – které je spojením anglických výrazů breakfast (snídaně) a lunch (oběd) už znají u nás i malé děti. A ty, které ho ještě neobjevily či jen neumí vyslovit, si mohou obojí vyzkoušet na zahrádce ve vnitrobloku The Monkey Baru, na Praze 1.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě tam zveme všechny maminky se svými potomky, kamarádkami a pochopitelně i partnery, aby si vychutnali spoustu speciálních dobrot připravených z prvotřídních surovin. A možní se i naladili na atmosféru předchozí či následující noci. Narozdíl od brunchů pořádaných v jiných hotelích a restauracích, se ty v hotelu Falkensteiner Hotel Prague a jeho The Monkey Baru na adrese Opletalova 21, Praha 1, odehrávají celý víkend.

Tedy v SOBOTU i v NEDĚLI, státní svátky nevyjímaje.

Nechceme vás ale lákat na neomezené množství chodů a drinků, po kterých se nebudete moci už ani zvednout, natož na losování, otravné kouzelníky, vietnamskou manikúru či thajské masáže. Co nabízíme, je příjemně strávený půlden, který začíná od 12.30 a trvá do 15.30 odpoledne. Odehrává se v uvolněné atmosféře venkovní terasy v samém centru města, a přesto vzdálené od jejího hluku a shonu (ostatně se přesvědčte sami na videu). Takových míst mnoho není, pražští „astronauti“ by vám to potvrdili. V neděli se přitom můžete na prknech naší terasy nechat ovívat chytlavými rytmy účinkujícího DJ.

Klepněte pro větší obrázek

Co přijde dál?

Klasický brunch obsahuje pokrmy typické jak pro snídani, tak pro oběd. A ten náš, odehrávající se v civilizované stinné džungli The Monkey Baru, není výjimkou. Ale proč ho nezačít třeba nekonečnou sklenkou mimózy, či „frozen margarity“? Oba koktejly věrně doprovází naše dobroty z A La Carte menu – ať už je tvoří namátkou vejce benedikt, uzená pancetta z bůčku, udon nudle v červeném kari či burger s trhaným vepřovým masem ovoněný lanýžovou majonézou. Chuťovky, které si sami doma asi nevaříte. Přitom na ty z vás, kteří se raději vezou na sladké vlně, čekají chia pudink s čerstvým mangem, kokosovými čipsy a nadýchanou rýží, nebo domácí vafle s jahodami a praženými oříšky.

Klepněte pro větší obrázek

            V čem je ještě rozdíl od jiných brunchů? Objednáte si jen pokrm či nápoj, na který máte opravdu chuť a pouze ty platíte. Naše terasa The Monkey Baru je víc než džunglí oázou poklidu, kde se schází známí a kamarádi a vychutnávají si společnost i pomalu plynoucí čas. Přesto, nebo právě proto, doporučujeme udělat si rezervaci k jednotlivým stolům. Vejde se k nim sice dobrých 50 lidí, ale pokud vás přijde víc a budete si přát sedět pohromadě, bylo by lepší se na včas připravit.

Klepněte pro větší obrázek

A pokud byste si chtěli prodloužit celý zážitek, doporučujeme začít večerem na koktejlu či plnohodnotné večeři v již zmiňovaném baru, nocí ve Falkensteiner Hotel Prague, která zahrnuje i vstup do skrytého klidného SPA se saunou a párou. Druhý den budete plně připraveni na zážitek „bottomless“ brunche. Už se na nás těšíte? My na vás ano!

Témata: Prezentace klienta, Reklama, restaurace