Maminka.czKam s dětmi

Vílí víkend v Galerii umění pro děti GUD

redakce 14.  3.  2013
Vílí víkend v Galerii umění pro děti GUD
Tento víkend bude v Galerii umění pro děti GUD věnován vílám. V sobotu 16. 3. proběhne od 14:00 workshop "Na křídlech kouzel" a v neděli se mohou děti těšit na autorské čtení s Nelou Boudovou "O víle Voněnce", po kterém bude následovat workshop "Vílí svět".

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Na křídlech kouzel“

Kouzelnou hůlku a křídla, to je to, co má mít každá správná víla. Kdo ji spatří a skrze ni pohlédne, toho se dotkne její kouzlo a nikdy již smuten nebude. Neboť víla rozdává jen štěstí a radost.

Tvořivé posezení a na vílu si hraní. Výroba kouzelných hůlek, oslňujících křídel a pro pány magických klobouků s Terezou Lukavcovou.

Věk dětí: od 5 let a jejich rodiče.

„O víle Voněnce“

Pojďte se zaposlouchat do napínavého a milého příběhu třech víl Fiflenky, Jůlinky a Voněnky, dostanete se tak do světa plného kouzel, který se prolíná se světem lidí. Staňte se součástí napínavých dobrodružství vílích sester a jejich kamarádů.

„Vílí svět“

Po úžasném příběhu Nely Boudové O víle Voněnce děti mohou pokračovat vytvářením kouzelných doplňků. I z vás se mohou stát půvabné víly a jejich kamarádi z kouzelného světa.

Budeme vytvářet jemně zdobené vílí korunky z květin pro malé slečny a pro kluky skřítky různorodá ouška a spoustu dalších drobností, bez nichž se ve světě fantazie a kouzel neobejdete.

Věk dětí: od 5 let a jejich rodiče.

Budeme rádi, když se se svými dětmi přijdete také podívat. Pro účast je nutná registrace na rezervace@galeriegud.cz.

Témata: Děti, Kam s dětmi, Maminka cestuje, umění, Víkend, Gal, Vik