Maminka.czSlavní rodiče

Víme, jak Agáta Prachařová pojmenovala svou dceru. Prozradil to dědeček

redakce 15.  9.  2017
Novopečená maminka Agáta Prachařová zatím se svým manželem Jakubem Prachařem oficiálně jméno dcery neprozradili, ale my už ho víme. Dedeček David Prachař se totiž prořekl a řekl, že holčička dostala jméno Mia.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

 „Včera mně Kuba posílal nějakou fotku, takovej vtipnej detail, že vždycky ty naše děti mají takhle srolovaný to ucho. A on mi posílal vtipnou fotku, že Mia má taky takhle srolovaný ouško. Tak jsem zajásal a říkal, že je to krásný, že se takhle dědí některý věci,“ řekl herec pro  Top Star magazín.

Rodiče se zatím veřejně k narození dcery nevyjádřili. Informaci o narození potvrdila jako první Agátina maminka Veronika Žilková. Později ale řekla, že se již k narození vnučky nebude vyjadřovat.

 

Agáta Prachařová včera porodila. Je to holčička

Jméno Mia je překvapením, protože Agáta již dříve uvedla, že uvažuje o Cecilce. Mia je v poslední době velmi populární jméno. Dceru s tímto jménem má například i Natálie Kocábová. Význam jména Mia znamená v italštině a španělštině moje.

Video: Agáta má dceru Miu! Podřekl se dědeček David Prachař!

 

Eliáš nebo Mia. Jaká další jména jsou na vzestupu?
Agáta před porodem na Elite Model Look: Obří výstřih, žabky a rudé šaty ze sekáče
Agáta Prachařová to má za pár. Na náplavce ukázala pěkné bříško
GALERIE: Těhotná v létě? Inspirujte se stylem Agáty z MFF v Karlových Varech

 

Témata: Video, Slavní rodiče, Význam jmen, Prach, Maminka, Agátin, Dede, Novopečená maminka, Veronika Žilková, Jak, Ret, Dcera, David Prachař, Agáta Prachařová, Narození dcery, Natálie Kocábová, Vtipná fotka, Děd, Jakub Prachař, Poslední doba, Některý věc, Top Star magazín, Dědeček