Víte, čím uděláte radost vašim malým školákům? Novými psacími potřebami!

Reklama 3.  9.  2019
Léto se pomalu, ale jistě dostává do cílové rovinky a s ním i prázdniny. Dětské radovánky se co nevidět z venkovního poletování a užívání si volného času přehoupnou směrem ke školním lavicím.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nový školní rok klepe na dveře

S novým školním rokem přicházejí na řadu pro vaše malé školáky velké výzvy. A každá výzva, ať už ta ve škole nebo doma při psaní úkolů, se překonává snáze s těmi správnými pomůckami. Psací potřeby od Pilot Pen jsou navržené a vyrobené tak, aby vašim dětem pomáhaly při zdolávání každodenních, nejen studijních výzev.

Klepněte pro větší obrázek

Jak dopadlo testování?

Zajímalo nás, jak naše produkty hodnotí ti nejpovolanější – děti. A tak jsme jim věnovali testovací balíčky, jejichž obsah mohly důkladně vyzkoušet v praxi. Mrkněte, jak testování dopadlo!

S Pilot Pen je učení ještě větší zábava

Domácí úkoly, úlohy a jiná školní zadání mohou potrápit nejednoho pilného školáka. S Pilotem se však může pro děti z mnohdy nezáživných povinností stát malé dobrodružství. Když mají penál plný těch nejkvalitnějších a nejbarevnějších per, mohou věci dotahovat ještě o kousek dál.

Klepněte pro větší obrázek

Pro pisálky i pro umělce

Každé pero od Pilota má svou kouzelnou moc dotahovat věci do konce. Malí perfekcionisté využijí gumovací pero Pilot Frixion, které jednou provždy skoncuje se škrtanci v sešitech. Pro začínající umělce a vyznavače krásně úhledných zápisků poslouží Pilot G-2. Díky jeho mnoha barevným kombinacím se každý list papíru stane malým uměleckým dílkem. Celá rodina naopak využije pero Pilot Acroball pro rychlé psaní bez vynechávání. Pilot má pro vás i mnoho dalších kvalitních a spolehlivých per pro každodenní použití. Díky nim bude každá příležitost ke psaní radostnější.

S Pilotem je zkrátka každá výzva zároveň radostí. Jednu takovou jsme pro vás připravili na našem instagramu, kde si můžete zahrát i o super ceny!