Vítejte na nové Mamince. Podívejte se, co je nového

Iva Endrychová 25.  8.  2014
Nová Maminka.cz bude i nadále vaší průvodkyní těhotenstvím a mateřstvím. Přečtěte si, jaké novinky a změny vás na novém webu čekají.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Milé maminky,

vítejte na novém webu Maminka.cz. Čas nezastavíme, chceme jít s dobou, takže nová Maminka nepřevlékla jen kabát, ale prošla celkovou omlazovací kúrou.

Výraznou novinkou je větší interaktivnost webu a prohloubení spolupráce s časopisem Maminka. Také tištěný časopis prošel mnoha změnami a celá redakce doufá, že se vám nová podoba časopisu, který vychází již tuto středu, bude velmi líbit.

Klepněte pro větší obrázek 
Zářijový časopis Maminka s novým designem i rubrikami vychází 27. srpna

Tu největší změnu vlastně ani nevidíte – nový redakční systém. Kromě dalších přínosů s ním teď dokážeme rychleji vyvíjet nové služby a funkce.

Co je na Mamince nového

Web se rozrostl o některé nové části, na druhou stranu jsme také zjednodušovali. Některé sekce, které nebyly příliš využívány, jsme museli omezit.

Z těch nových jmenujme třeba rubriku Vtipné děti, ve které se můžete pobavit nad hláškami našich nejmenších a můžete ji i samy rozšiřovat. Když vaše dítě řekne něco vtipného, pobavte i ostatní. 

Další novinkou je rubrika Vítání občánků. V ní se stejně jako v tištěné Mamince můžete pochlubit svými dětmi.   

Výrazně jiné je Diskuzní fórum. U něj jsme se inspirovali diskuzní službou, se kterou máme přes patnáct let dobré zkušenosti na jiných webech. Věříme, že bude úspěšná i na Mamince.

Klepněte pro větší obrázek 
Diskutujte s ostatními Maminkami v novém diskuzním fóru

Obměnou prošly texty v Encyklopedii, která podrobně popisuje jednotlivé fáze těhotenství a mateřství.

Nepřijdete samozřejmě o oblíbenou Databázi porodnic, ve které jsme zjednodušili vyhledávání. Nechybí ani oblíbený a nyní přehlednější Bazárek dětských věcí.

Velkou změnu objevíte v Poradnách na Mamince. Pravidelně vám budeme nabízet atraktivní témata, u nichž budou na vaše otázky odpovídat specialisté. Posílejte nám i své vlastní tipy na témata, která vás zajímají, a pokud se sejde více tipů ze stejné oblasti, seženeme odborníka, který je zodpoví.

Vojtova metoda: zeptejte se odbornice v poradně Maminky

Společně s časopisem Maminka jsme také vytvořili Testovací klub rodičů. Z členů klubu budeme pravidelně vybírat účastníky redakčního testování. Jejich zkušenosti s novinkami si mohou přečíst i ostatní.

Věříme, že vás nová Maminka zaujme a že si na našich stránkách stále najdete něco pro sebe. Pokud máte nápad, jak Maminku ještě vylepšit, nebo jste našly někde chybu, napište nám to prosím do diskuze.

Šéfredaktorka webu Iva Endrychová

Témata: Děti, redakční testování, Vojtova metoda, Celá redakce, Vítání občánků, Vítání, Nová podoba, Nový design, Rubrika, Redakční test, Vít, Fáze těhotenství