Maminka.czMaminka roku 2022

Vítězka Maminky roku: Nejvíc se bude radovat dcera. A fanynkám připravím pořádné cvičení na břicho!

Lenka Soukupová – autorka blogu Fit mum with fun – je absolutní vítězka soutěže Maminka roku 2022. Vítězství ji dojalo a taky je prý závazkem do budoucna. Přečtěte si rozhovor, který vznikl hned po vyhlášení, a podívejte se na video, v němž Lenka prozradí, co chystá pro své fanynky. 

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Hrozně moc bych chtěla poděkovat za všechny zaslané hlasy. Je to pro mě samozřejmě velký závazek pokračovat dál v blogu. Chci své sledující dál inspirovat, motivovat a dělat svoji práci, jak nejlépe umím," řekla na pódiu lehce roztřeseným hlasem Lenka Soukupová hned po vyhlášení.

Jaké jsou pocity absolutní vítězky Maminky roku 2022?
Pocity jsou krásné, mám velikou radost, ale přiznám se, že jsem to vůbec nečekala. Když jsem šla na pódium, byla jsem celá rozklepaná, měla jsem sucho v puse a nevěděla jsem, co mám ze sebe vypravit. Každopádně to bylo všechno spontánní (smích).

První dojmy z Maminky roku: Jak si večer užily vítězky i patronky? Podívejte se na video

Kdo vám nejvíc fandil?
Myslím, že nejvíc asi naše nejstarší dcera. Když jsme se odpoledne loučili, tak řekla: „Maminko, já bych tak chtěla, abys vyhrála.“ Takže ta bude mít určitě velikou radost.

Sledovala vás v přímém přenosu?                                                                                      Myslím, že ne, je na hlídání, tak nevím, jestli ji rozptylovali tím, že uvidí mámu v televizi.

VIDEO: Takhle probíhalo vyhlášení Maminky roku 2022

Co vám soutěž Maminka roku přinesla?
Jsem strašně ráda, že jsem poznala ostatní maminky, protože myslím, že jsme si od začátku sedly. Od začátku, co jsme se viděly, to bylo takové přirozené, začaly jsme se bavit a věřím, že s některými budeme v kontaktu i nadále a třeba se propojíme i s rodinami. Zažila jsem netradiční zážitek, kdy se o nás všechny postarali, nalíčili nás a dostali jsme možnost se ocitnout v SOHO na krásném galavečeru. A z hlediska blogu je pro mě tohle vítězství veliký závazek k tomu, abych to dělala, jak nejlíp umím.

Co zítra uděláte jako první, až se ráno vzbudíte?
Máme naplánováno, že vyzvedneme dvě starší děti po hlídání a vypravíme se do Prahy na nějaký výlet, asi půjdeme na zmrzlinu. 

Jaké máte plány do budoucna?
Hrozně ráda bych zůstala u cvičení a budu ráda, když se moje kurzy budou rozrůstat.

NA ZÁZNAM Z GALAVEČERA SE MŮŽETE PODÍVAT TADY

Témata: Časopis Maminka, Dcera, Cvičení, Maminka roku 2022, galavečer, Lenka Soukupová, Soutěž, Fanynka, Soho, Maminka, Lenka, Závazek, Blog, Gala, Praha, Vítězka, Břicho