Maminka.czBatole

Vlaďka Erbová měsíc před porodem pózuje ve svatebních šatech

redakce 9.  3.  2012
Vlaďka Erbová měsíc před porodem pózuje ve svatebních šatech
Svatba do roka a do dne od zasnoubení, jak velí tradice. Nastávající maminka a patronka nadace Rakovina věc veřejná Vlaďka Erbová (30) se rozhodla vlézt pod čepec a to, že její vyvolený Tomáš Řepka (38) je stále ještě ženatý, ji zřejmě nezastaví.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I přes svůj požehnaný stav se vydala společně s Českou Miss 2006 Renatou
Langmannovou (25) vybrat svatební šaty. Nutno podotknout, že i přes těhotenské bříško to Vlaďce slušelo a málo kdo by poznal, že už za měsíc přivede na svět své druhé dítě.

Letos o Vánocích požádal zatím ženatý obránce Českých Budějovic Tomáš Řepka Vlaďku, která má termín porodu na přelomu března a dubna, o ruku. Oba mají již svatbu za sebou. „Při mé první svatbě mi hodně pomáhala kamarádka. Svoji druhou svatbu vidím už teď zcela jasně – na zelené louce s altánem a hostinou ve stanu. Uměla bych si jí představit i na pláži ve dvou. Pro Tomáše je však důležité mít na svatbě nejbližší rodinu, takže svatba bude podle jeho pojetí, zatím ale nevíme kdy,“ usmívá se Vlaďka Erbová.

Stejně jako Vlaďka, sní snad každá malá holčička o princi na bílém koni a bílých šatech s dlouhou vlečkou. Modelka toho svého našla a tak se rozhodla pomoci k pohádkové veselce i dalším nevěstám.

„Každá z přihlášených nastávajících nevěst má šanci vyhrát pohádkovou svatební cestu na Seychely. Navíc porota vybere 10 nevěst, kterým umožníme zapracovat, před svým velkým dnem, na dokonalé postavě. Budou moci využít služeb profesionálních stylistů, vizážistů a kadeřníků,“ uvedla pořadatelka soutěže Souboj nevěst Petra Monari. O nej nevěstu budou moci čtenáři hlasovat od slavnostního galavečera, který se uskuteční 19. května v pražském Hotelu Praha, pomocí SMS zpráv. Výtěžek ze zaslaných zpráv poputuje na konto nadace Rakovina věc veřejná a navíc pro jednoho hlasujícího je stejně jako pro vítězku připraven poukaz na pobyt na Seychelských ostrovech.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Měsíc, Seychely, Slavnostní galavečer, Svatební šaty, Požehnaný stav, MEŠ, Pór